29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru - Son Dakika
Güncel

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Şehir olarak Cumhuriyetin 100. yılına beraber yürüdüğümüzü göstermek istedik" dedi.

28.10.2013 18:54

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, "Şehir olarak Cumhuriyetin 100. yılına beraber yürüdüğümüzü göstermek istedik" dedi.

Trabzon Valiliği tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında il genelinde çeşitli programlar düzenlendi.

Atatürk Alanı'nda düzenlenen etkinlik, Trabzon Belediyesi mehteran takımının konseri ile başladı. Etkinlikte Şalpazarı, Akçaabat ve Tonya ilçesi halk oyunları ekipleri gösteri sundu.

Vali Öz, burada yaptığı konuşmada, geleneğine ve geçmişin değerlerine sahip çıkarak Cumhuriyetin 100 yılına emin adımlarla yürüyen Trabzonlularla Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutlamak istediklerini belirterek, "Cumhuriyet çok güzel bir değer ve cumhuriyet demokrasiyle, insan haklarıyla, sosyal hukuk devleti özellikleriyle geleceğe daha emin adımlarla yürüyebiliyor. Şehir olarak Cumhuriyetin 100. yılına beraber yürüdüğümüzü göstermek istedik" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Öz, ilçelerin kültürel değerlerinin ve el sanatlarının yansıtıldığı standları gezdi. Yöresel ürünlerin ve el sanatlarının sergilendiği stantlar iki gün süre ile gezilebilecek.

Etkinliğe Trabzon Belediyesi Başkan Vekili Seyfullah Kınalı, Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Kocaoğlu, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Meltem Yılmaz

Yayınlayan: Tuğba Yardımcı Mısır

-vali abdil celil öz

-mehter gösterisi

-29 ekim kutlmaları

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement