3 Bant Bilardo Dünya Kupası Bursa'da Başladı - Son Dakika
Güncel

3 Bant Bilardo Dünya Kupası Bursa'da Başladı

3 Bant Bilardo Dünya Kupası Bursa'da başladı (Görüntülü haber)VIDEO YOKCemal EKENTOK- Faruk KAHRAMAN BURSA (DHA)-3 BANT Dünya Bilardo Şampiyonası'nın Bursa etabı, bugün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan müsabakalarla start aldı.

06.02.2017 14:18

3 Bant Bilardo Dünya Kupası Bursa'da başladı (Görüntülü haber)

VIDEO YOK

Cemal EKENTOK- Faruk KAHRAMAN BURSA (DHA)-3 BANT Dünya Bilardo Şampiyonası'nın Bursa etabı, bugün Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan müsabakalarla start aldı.

Uluslar arası Bilardo Birliği (UMB)?nin 2017 faaliyet takviminde bulunan, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Bilardo Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen tkinlik yurt içi ve dışından büyük ilgi gördü.

25 ülkeden 149 önemli sporcunun katıldığıı '3 Bant Dünya Kupası'nda ilk dört gün eleme turladı yapılacak. Dört tur sonrasında ilk 20 arasına giren bilardocular, klasmanda ilk 12 içerisinde yer alan rakipleriyle eşleşecek.

İki gün sürecek olan 3.Bant Dünya Bilardo Şampiyonası Bursa ayağı 12 Şubat Pazar günü yapılacak yarı final, final ve ödül töreniyle sona erecek. İlk gün eleme turunda Norveçli Jensen ile karşılaşan tekerlekli sandalye kullanan bilardocu Murat Gerçek izleyenlerin büyük ilgisini topladı.

Turnuvanın açılışına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, 'Geçtiğimiz yıl yapılan organizasyon dünyada ses getirmişti. UMB bundan sonra Bursa'da bu organizasyonun sürekli yapılmasını kararlaştırdı. Dünyanın ünlü bilardocuları burada olacak ve bilardo severlere gösteri yaparken, Bursa yine dünyanın gündeminde olacak' dedi.

İçişleri eski Bakanı ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, 'Güzel bir organizasyon., Dünyanın önemli ülkelerinden bilardocular burada yarışıyor. Geçen yıl yapılan organizasyon başarılı olmuş ki artık Bursa'da yapılması kararlaştırılmış. Bursa'nın ve Türkiye'nin tanıtımı için önemli bir organizasyon. Tüm Bursalıları bu maçlara bekliyoruz' dedi.

(Tür: Spor)

3 Bant Bilardo Dünya Kupası Bursa\'da Başladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 3 Bant Bilardo Dünya Kupası Bursa'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement