45 Günlük Bebek Annesiyle Birlikte Devrilen İtfaiye Aracından Kurtulmuş - Son Dakika
Güncel

45 Günlük Bebek Annesiyle Birlikte Devrilen İtfaiye Aracından Kurtulmuş

45 Günlük Bebek Annesiyle Birlikte Devrilen İtfaiye Aracından Kurtulmuş

Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 45 günlük bebek Bingüzel Durmuş'un Hopa'da devrilen itfaiye aracından yaralı olarak kurtulduğu ve Rize'de tedavi altına alındığı ortaya çıktı.

26.08.2015 17:19

Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 45 günlük bebek Bingüzel Durmuş'un Hopa'da devrilen itfaiye aracından yaralı olarak kurtulduğu ve Rize'de tedavi altına alındığı ortaya çıktı. Baba Erhan Durmuş, Hopa Belediyesi'nde işçi olarak çalıştığını belirterek, 'O esnada iş yerindeydim ve çalışıyordum. Eşime ulaşamadım. Eşim de komşularımın yardımıyla evden çıkmış. Ardından İtfaiye arabasına binerek selde kurtulmaya çalışmış. Ancak itfaiye aracının devrilmiş. Eşim ve 45 günlük yavrum olay yerinden itfaiye ekiplerinin ve vatandaşlarının yardımıyla sele kapılmaktan son anda kurtarılmış" dedi.

Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiral, Artvin'de yaşanan sel ve heyelanda yaralanan 8 vatandaşın tedavisine Rize'deki hastanelerde devam edildiğini açıkladı. Rize'deki hastanelerde Bingüzel Durmuş, Erdal ve Yağmur Nur Gümüşkaya, Tuğba Gedik, Ümmügülsüm Su, Cansu Kaya, Cemal Türkoğlu ile Gülderen Kakşı'nın tedavilerine devam ediliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 45 Günlük Bebek Annesiyle Birlikte Devrilen İtfaiye Aracından Kurtulmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement