5. İzmir İktisat Kongresinin İlk Günü Sona Erdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

5. İzmir İktisat Kongresinin İlk Günü Sona Erdi

5. İzmir İktisat Kongresinin İlk Günü Sona Erdi
30.10.2013 22:21  Güncelleme: 23:08

Kalkınma Bakanlığı tarafından organize edilen 5. İktisat Kongresinin birinci günü düzenlenen akşam yemeğiyle son buldu.

Kalkınma Bakanlığı tarafından organize edilen 5. İktisat Kongresi'nin birinci günü düzenlenen akşam yemeğiyle son buldu.

İzmir Swiss Otel'de düzenlenen yemeğe Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İzmir Valisi Mustafa Toprak, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ve iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Kongrenin ilk gününün başarılı ve yoğun bir katılım ile geçtiğini belirten Bakan Yılmaz, "Tüm kesimlerden gördüğümüz bu yoğun ilgi ülkenin geleceğini duyulan ilginin de bir göstergesidir. Kongreye yoğun ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Öte yandan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, program değişikliği sebebiyle yemeğe katılmadı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5. İzmir İktisat Kongresinin İlk Günü Sona Erdi - Son Dakika


Advertisement