600 Sporcunun Yarıştığı Turnuvaların Muhteşem Ödül Töreni - Son Dakika
Güncel

600 Sporcunun Yarıştığı Turnuvaların Muhteşem Ödül Töreni

600 Sporcunun Yarıştığı Turnuvaların Muhteşem Ödül Töreni

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Çocuk ve Gençlik Festivali her yıl birbirinden renkli görüntülere sahne oluyor.

20.06.2013 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentin sosyal ve kültürel kazanımlarına öncülük eden bu etkinliklerde her yıl yüzlerce çocuk ve genç turnuvalarda yılın yorgunluğunu üzerlerinden atıyorlar.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen ve bu yıl 4.'sü düzenlenen Çocuk ve Gençlik Festivali kapsamında okçuluk ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye giren 120 sporcuya ödülleri dağıtılırken, etkinliklere katkı sunan kişi ve kurumlara da teşekkür plaketi verildi.

Hayri Tütüncüler Parkı'nda düzenlenen ödül törenine, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ve eşi Derya Güzelbey, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, Türkiye Okçuluk Federasyonu Gaziantep İl Temsilci Ramazan Taşkın ve ödül alan sporcular ve aileleri katıldılar.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, çocukları spora teşvik etmek amacıyla bu tür organizasyonların sürekliliğini dilediklerini belirterek, başta Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey ise "Bu yapılan etkinliklerin sonucunda birçok sporcumuz veya sporsever gencimiz ödül kazanmıştır. Öncelikle onları kutluyorum. Onların buraya gelmesini sağlayan velileri kutluyorum, onlara bu eğitimleri veren hocaları kutluyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak spora katkımız daha çok halk sporu, halk için yapılan spor, sağlık için yapılan spor çerçevesindendir. Bugün onlardan bir tanesine şahitlik yapıyoruz. Değerli Vali yardımcımız ile birlikte bugün sizlerle beraberiz. 100'ün üzerinde bugün bisiklet dağıtıyoruz. Gençlerimizi bu tür etkinliklerde daha fazla görmek istiyoruz. Daha fazla katılım, daha fazla başarı olsun, biz de çok daha fazla ödül verebilelim. Ben tüm sporcularımıza tekrar başarılar dilerken emeği geçen herkese de teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, okçuluk ve sokak basketbolu turnuvalarında dereceye giren öğrencilere ödül olarak madalya ve bisikletleri, Gaziantep Vali Yardımcısı Cemalettin Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Sema Marangoz, Türkiye Okçuluk Federasyonu Gaziantep İl Temsilci Ramazan Taşkın tarafından takdim edildi. Festivalde emeği geçen kurum müdürlerine de teşekkür plaketi Başkan Güzelbey tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 600 Sporcunun Yarıştığı Turnuvaların Muhteşem Ödül Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement