Abdullah Gül: Gazeteciye Saldırı Tasvip Edilemez, Yapanlar Mutlaka Cezalandırılmalı (2) - Son Dakika
Son Dakika Logo

Abdullah Gül: Gazeteciye Saldırı Tasvip Edilemez, Yapanlar Mutlaka Cezalandırılmalı (2)

Abdullah Gül: Gazeteciye Saldırı Tasvip Edilemez, Yapanlar Mutlaka Cezalandırılmalı (2)
02.10.2015 14:00

Gül, CUMA VE CENAZE NAMAZINI KILDI Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaretinden sonra yanında Ak Parti Kayseri milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'le birlikte cuma namazı için tarihi Ulu Cami'ye geldi.

Gül, CUMA VE CENAZE NAMAZINI KILDI

Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesini ziyaretinden sonra yanında Ak Parti Kayseri milletvekili ve birinci sıra milletvekili adayı olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı AK Parti ikinci sıra milletvekili adayı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'le birlikte cuma namazı için tarihi Ulu Cami'ye geldi. Burada vatandaşların sevgi gösterilere arasında camiye girdi.

Namaz sonrası yine vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu Abdullah Gül, burada vefat eden 2 vatandaşın cenaze namazına katıldı. Abdullah Gül Üniversitesi Sümer Kampusu'ndaki Ahmet Balcıoğlu misafirhanesinin açılışını yapan Abdullah  Gül daha sonra kendi adını taşıyan üniversitenin akademik yıl açılış törenine katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Abdullah Gül: Gazeteciye Saldırı Tasvip Edilemez, Yapanlar Mutlaka Cezalandırılmalı (2) - Son Dakika


Advertisement