Afyonkarahisar'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Afyonkarahisar'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı

Afyonkarahisar\'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı

Afyonkarahisar'da Kurban Bayramı dolayısıyla yapılan bayramlaşma programında Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı. Programda konuşma yapan Çalışır, Türk bayrağı altında huzur içinde bir bayram kutladıklarını ve kurbanın bir fedakarlığın ifadesi olduğunu belirtti. Törende AK Parti ve MHP milletvekilleri, İYİ Parti milletvekili ve Belediye Başkanı da katılımcıların bayramını tebrik etti. Çalışır ve il protokolü daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığındaki personelle bayramlaştıktan sonra Hava ve Polis Şehitliği'ndeki mezarlara karanfil bırakıp dua etti.

29.06.2023 14:53

Afyonkarahisar'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı.

Vali Vekili Ali Rıza Çalışır, Taş Medrese'deki programda, il protokolü ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Çalışır, yaptığı açıklamada, "Türk bayrağı altında ve huzur içinde bir bayram kutluyoruz. Kurban, aynı zamanda bir fedakarlığın ifadesidir." dedi.

Törende, AK Parti Afyonkarahisar milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, MHP Afyonkarahisar milletvekili Mehmet Taytak, İYİ Parti Afyonkarahisar milletvekili Hakan Şeref Olgun ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek de konuşma yaparak, katılımcıların bayramını tebrik etti.

Çalışır ve il protokolü, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığındaki personelle bayramlaştı, Hava ve Polis Şehitliği'ndeki mezarlara karanfil bırakıp, dua etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Afyonkarahisar'da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement