Ağrı'daki "Bir Konu Bir Konuk" Projesi - Son Dakika
Güncel

Ağrı'daki "Bir Konu Bir Konuk" Projesi

Ağrı\'daki "Bir Konu Bir Konuk" Projesi

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün davetiyle kente gelen yazar Ramazan Kayan, Hamur'da konferans verdi.

17.02.2017 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün davetiyle kente gelen yazar Ramazan Kayan, Hamur'da konferans verdi.

Hamur Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen programda konuşan Kayan, ahlak konusuna değinerek, iyi ahlak yolunda olmayaların her zaman kaybettiğini belirtti.

Allah'ı unutmamamız gerektiğini vurgulan Kayan, "Özellikle sahipsizlerin sahibi Allah olduğunu unutmayalım. Tüm ibadetler Allah için yapılmalı Allah'ı yine Allah'tan yani O'nun kitabı Kur'an'dan öğrenmeliyiz. Kur'an-ı Kerim'de hepsi mevcuttur. Bir insan kendi için değil insanlık için yaratılmıştır." dedi.

Gazze'ye yardım için yola çıkan Mavi Marmara gemisine düzenlenen saldırıya da değinen Kayan, şöyle konuştu:

"Özellikle kelepçeli ellerimizle gerek gemide gerekse İsrail cezaevinde hiçbir zaman namazımızı boş vermedik. Mavi Marmara gemisinde şehit olan Furkan Doğan küçük yaştan beri namaz kılıyormuş. Bunun için alnında secde izi vardı. Annesi de bizzat onu emzirirken devamlı abdest aldığını söyler. İrlandalı bir kız Mavi Marmara gemisinde bu olaydan sonra Kayseri'ye gelip Furkan'ın mezarı başında Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu."

Programa, Belediye Başkanı Cezmi Ergül, Kültür ve Turizm Müdürü Muhsin Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Karakoç, öğretmen, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ağrı'daki 'Bir Konu Bir Konuk' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement