Ahmet Kısa Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ahmet Kısa Seçim Sonuçları

Ahmet Kısa Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Derebucak belediye başkan adayı olan Ahmet Kısa isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:12

31 Mart seçimlerinde AK Parti Konya Derebucak belediye başkan adayı olan Ahmet Kısa isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Konya Derebucak ilçesinde toplam 4 aday ile yarışan Ahmet Kısa isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Konya Derebucak adayı Ahmet Kısa kimdir? AK Parti Konya Derebucak adayı Ahmet Kısa yüzde kaç oy aldı?

Ahmet Kısa Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Konya Derebucak belediye başkan adayı olarak gösterilen Ahmet Kısa Derebucak ilçesinde % 60,79 oranında oy almıştır. Derebucak ilçesinde % 60,79 oranında oy olan Ahmet Kısa adlı AK Parti adayı toplamda 2.357 adet oy sayısına ulaştı.

Ahmet Kısa Kimdir?

Ahmet Kısa Seçim Sonuçları

Ahmet Kısa, 1977 yılında Konya'nın Derebucak ilçesinde doğdu. Derebucak Lisesi'nden mezun olan Kısa, 1992 yılında kurdukları aile şirketinin başına geçti. 2014 yerel seçimlerinde Derebucak Belediye Başkanı seçilen Kısa, evli ve iki çocuk babasıdır.

Konya Derebucak ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ahmet Kısa Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement