Ahmet Özhan Osmaniyelileri Mest Etti - Son Dakika
Güncel

Ahmet Özhan Osmaniyelileri Mest Etti

Ahmet Özhan Osmaniyelileri Mest Etti

Ahmet Özhan, Osmaniye Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda verdiği muhteşem konseri binlerce kişi izledi.

09.08.2012 13:27

Ahmet Özhan sevgisi adeta meydana sığmadı. Osmaniye Belediyesi'nin Cumhuriyet Meydanı'nda Ramazan'ın ruhuna uygun düzenlediği etkinliklerin yirminci akşamında Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Ahmet Özhan sahne aldı. Tasavvuf derinliğinin yeniden terennüm edilmesinde önemli bir kilometre taşı olan sanatçı, özel bir repertuarla Osmaniyelilerin karşısına çıktı. Binlerce kişiye unutulmaz bir konser veren Özhan, seslendirdiği Türk Tasavvuf Müziği eserleriyle Cumhuriyet Meydanını doldurana binlerce kişiyi adeta mest etti.

Sanatçı Özhan, birbirinden güzel eserleriyle tasavvuf musikisine gönül verenlere uzun süre unutamayacakları güzellikte bir müzik ziyafeti sundu. Yaklaşık 1,5 saat süren konser sonrası sanatçı Özhan, konsere gelenlerce uzun süre ayakta alkışladı.

Konser sonrasında hazırlanan hediyeleri Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Osmaniye Milletvekili Suat Önal ve Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara sanatçı Ahmet Özhan'a taktim ettiler.

Cerrah, "Kulaklarımızın Pası Açıldı"

Konseri başından sonuna kadar büyük bir keyifle izleyen Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, "Bu güzel Ramazan akşamında Ahmet Özhan ile kulaklarımızın pası silindi" dedi. Çok güzel bir Türk Tasavvuf müziği konseri dinlediklerini söyleyen Vali Cerrah, bu ortamı hazırlayan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara'ya ve ekibini de kutladı. Osmaniyeli hemşehrilerinin Ramazan ayını kutlayan Vali Celalettin Cerrah, "Şahsım adına ve Osmaniyeliler adına bu doyumsuz müzik ziyafetinden dolayı Ahmet Özhan'a çok teşekkür ederim. Muhteşem bir konserdi. Her gecemiz bu şekilde güzel geçsin." şeklinde duygularını ifade etti.

Kara, "Muhteşem Bir Konserdi"

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Ramazan akşamında muhteşem bir konser izlediklerini söyledi. Kara, "Sahneye çıkarken ne söyleyeyim diye düşündüm. Sadece şu söz geldi aklıma. Ahmet Özhan'ı Osmaniye'ye getirdiğim için kendimle onur duydum. Gerçekten muhteşem bir geceydi. Sayın Valimin dediği gibi kulaklarımızın pası silindi. Büyük keyif aldık" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya ile Osmaniye Milletvekili Suat Önal çok güzel bir Ramazan gecesi yaşadıklarını söyleyerek Başkan Kadir Kara'ya ve Ahmet Özhan'a teşekkür ettiler.

Ahmet Özhan konserini binlerce Osmaniyelinin yanı sıra Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, Osmaniye Milletvekili Suat Önal, Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, İl Genel Meclis Başkanı Selçuk Acar, Baro Başkanı Hüseyin Sezgin, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, Ak Parti İl Başkanı H.Emir Arslantaş, MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, CHP İl Başkanı Kemal Tabak, partilerin merkez ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ve kamu kurum müdürleri katılarak izlediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ahmet Özhan Osmaniyelileri Mest Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement