AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Daniş - Son Dakika
Güncel

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Daniş

AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Daniş

AK Parti Çanakkale Belediye Adayı Mehmet Daniş, "Geleceğin Çanakkale'sini inşa etmek zorundayız. Sosyal belediyeciliği Çanakkale tanıyacak" dedi.

06.12.2013 15:21

AK Parti Çanakkale Belediye Adayı Mehmet Daniş, "Geleceğin Çanakkale'sini inşa etmek zorundayız. Sosyal belediyeciliği Çanakkale tanıyacak" dedi.

Daniş, bir otelde düzenlenen toplantıda kentte görev yapan basın mensupları bir araya geldi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, İl Başkanı Muzaffer Kutlu, Kadın Kolları Başkanı Jülide İskenderoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay, yönetim kurulu üyeleri, belediye başkan aday adaylarınında katıldığı toplantıda konuşan Daniş, AK Parti kadroları olarak, AK Parti felsefesi ve misyonu ile Türkiye'ye bakış açısı ile hizmet kadrolar olduklarını söyledi.

"Biz siyasetin merkezindeyiz" diyen Daniş "Biz hizmet için siyaseti yapıyoruz. Bizim partimizde tartışma hiçbir zaman olmadı. Çanakkale'ye yararı olmayan hiçbir tartışma içinde olmadık. Artık Çanakkale 110 bin nüfusla algılanan bir şehir değil, son zamanlarda yapılan yatırımlar ile Çanakkale'ye insan akmaya başladı. Şunu üzülerek söylemekteyim. Çanakkale'ye gelen herkes beklediği Çanakkale'yi bulamamıştır. Çanakkale'de tarihi, şüheda kimliği oluşturulmalıdır. Nüfusu 110 bin olan şehirde 25 bin öğrenci, bin 500 akademisyen ve 15'in üzerinde medya var. Eğer sizin beşeri sermayeniz yüksek ise hizmetler için hizmet binası yapamayıp hala kanalizasyon ve arıtma tesisi konuşuluyorsa burada ters giden bir şeyler var demektir. Burada iyi niyetli olunmasına rağmen emanete sahip çıkılmamıştır" şeklinde konuştu.

Mehmet Daniş, Çanakkale'de düzenlenen karşılama törenini çok beğendiğini anlatarak, şunları kaydetti:

"Bize bu ilgiyi gösteren Çanakkalelilere ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bu karşılama 11 yıldır yapılan hizmetin karşılığıydı. Biz Çanakkale'nin tüm ilçe ve beldelerine hizmet götürmeye çalıştık. Biz hiçbir zaman hizmetimizi anlatmadık. Biz iskele meydanında bu gurur verici tabloyu gördük. Biz hiçbir zaman günü kurtaran hizmetlerle yola çıkamayız. Çanakkale'yle beraber yolumuzda yürümeye devam edeceğiz. Geleceğin Çanakkale'sini inşa etmek zorundayız. Sosyal belediyeciliği Çanakkale tanıyacak. Çanakkale'de kanalizasyon ve arıtma tesisi konuşuluyorsa ters giden birşeyler vardır"

Toplantının ardından kordon boyunda hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Daniş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement