AK Parti'de İçki İçen Başkanın İstifası İstendi - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de İçki İçen Başkanın İstifası İstendi

Partinin yaptığı dayanışma gecesinde, elinde içki kadehi ile görüntülenen Ak Partili il başkanının istifası istendi.

04.07.2014 14:46  Güncelleme: 14:40

Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, dayanışma gecesinde alkol kullandığı iddia edilen ve sosyal paylaşım sitesinde bir partili tarafından fotoğrafları yayınlanan Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Çelebi'nin istifasını istedi. İl Başkanı Nihat Öztürk kararın Genel Merkez'in tasarrufu olduğunu söylerken, Çelebi'nin pazartesi gününe kadar süre istediği öğrenildi.

FOTOĞRAF YAYINLANMIŞTI

Ak Parti Menteşe İlçe Başkanlığı tarafından partililer arasında birlik ve beraberliğin sağlanması için geçen 24 Haziran'da Saray Dinlenme Tesisleri'nde 'Dayanışma Gecesi' düzenlendi. Gecede İlçe Başkanı Mustafa Çelebi ile yönetim kurulu üyeleri Gökhan Çarpar ve Emin Yalı'nın alkol kullandığı ileri sürüldü. Üçlünün iddiaya göre içki içerken çekildiği fotoğraf bir partili tarafından sosyal paylaşım sitesi facebookta yayınlanınca tepki topladı.

SOYLU, İSTİFASINI İSTEDİ

Gelişmelerin ardından Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'nun yeniden yapılanma gerekçesiyle Çelebi'nin istifası istendiği öğrenildi.

Ak Parti İzmir Milletvekili ve aynı zamanda Muğla Koordinatörü olan Aydın Şengül, geçtiğimiz günlerde Menteşe İlçesi'ne gelerek, 'alkol konusu', 'davetiyelerin partililere satılması' iddiaları üzerine inceleme başlattı.

5 saat boyunca özel olarak birebir görüşmeler yapan Şengül, oluşturduğu dosyayı AKP Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya teslim etti. Soylu, yaptığı inceleme sonrası AKP Muğla İl Teşkilat Başkanı Şadi Pirci'den, İlçe Başkanı Mustafa Çelebi'nin istifasını almasını istedi.

Yapılan görüşmelerin ardından Çelebi'nin pazartesi gününe kadar süre isteği öğrenildi. İl Başkanı Nihat Öztürk kararın genel merkezin tasarrufu olduğunu söylemekle yetinirken, Pirci de istifa gelişmelerini doğruladı.

AK Parti\'de İçki İçen Başkanın İstifası İstendi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel AK Parti'de İçki İçen Başkanın İstifası İstendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • ANKETÖR: CUMHURBAŞKANI EKMELEDDİN DİYENLER YEŞİLE BASSIN ERDOĞAN DİYENLER KIRMIZIYA ...GÖRELİM OY ORANLARINI 47 16 Yanıtla
    BOZKURT: BASICAZ SİZE AZ KALDI.DOYURAMADIK BİZ SİZİ 0 0
  • ccc: hırsızlık yapsa bir şey olmazdı içki içmiş çok günah hemen istifa etsin. 38 6 Yanıtla
  • mustafa: oooo ak partinin içki içenleri istifa ederse partide bitane adam kalmaz :) 21 6 Yanıtla
  • cecenya: adam kuran ı kerımle ayetlerle dalga gectı ustunu örtunuz . montaj resım canım 27 0 Yanıtla
  • QWERT: BUNLARIN YÜZDE DOKSANI ALKOLİK AMA KABAK BU GARİPLERİN BAŞINA PATLADI. 17 8 Yanıtla
  • GENÇ: TABİ HIRSIZLIĞIN ÜSTÜNÜ BİR ŞEKİL ÖRTÜYORLAR ŞİMDİ BU ADAM ALKOL İÇERKEN YAKALANDI GİZLİ GİZLİ İÇSEYDİ DURMAK YOK YOLA DEVAM DENİLECEKTİ AMA AÇIK EDİNCE MECBUREN İSTİFASINI İSTEYECEKLER SONRA DİNDAR OLMADIKLARI ORTAYA ÇIKAR DURMAK YOK HIRSIZLIĞA DEVAM 18 5 Yanıtla
  • MİRAC: BU AK PARTİ KADAR DİNİ KULLANIPTA HARAMDAN KORKMAYAN GÜNAH İŞLEYEN BAŞKA PARTİ YOKTUR 15 7 Yanıtla
    KARAMURAT: Kardeşim tespitlerine sonuna kadar katılıyorum.Ama şimdi HÜLOOOĞĞ cular basarlar eksiyi... 0 0
  • BBp'li Alperen: Tek Kurtuluş Alperen Olmak hepinizi Türkiye de ki tek Türk İslamcı Parti Olan BBP'ye davet ediyorum. Muhsin Yazıcıoğlu'nun Askerleriyiz. 15 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement