AB Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye'yi Kazanacağız - Son Dakika
Güncel

AB Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye'yi Kazanacağız

Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, daima millet, daima hizmet yolunda ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

22.02.2014 19:13  Güncelleme: 19:12

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, daima millet, daima hizmet yolunda ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Bakan Çavuşoğlu, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile AK Parti'nin Manavgat ilçesi Sarılar Mahallesi'ndeki meydanda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı.

Çavuşoğlu, yaptığı konuşmada, AK Partili kadrolarla ilçe, belde ziyaretlerini sürdürdüklerini söyledi.

Her ziyarette daha fazla kalabalıkla karşılaştıklarını ifade eden Çavuşoğlu, "Sizler diyorsunuz ki, 'Başbakanımızı seviyoruz, AK Parti'yi seviyoruz, sizlere güveniyoruz. Başbakanımızın Türkiye'de yaptıklarını, Antalya'da yaptıklarını yerel yönetimde Manavgat'ta yapılmasını istiyoruz'. 30 Mart geldiğinde inşallah oylarınızla Manavgat'ı, Antalya'yı, Türkiye'yi kazanacağız. Daima millet, daima hizmet yolunda ilerleyeceğiz, inşallah" dedi.

Dışişleri Bakanı Davutoğlu ile Avrupa Birliği sürecinde tek bakan gibi hareket ettiklerini, birlikte çalıştıklarını anlatan Çavuşoğlu, enerjilerini, tecrübelerini birleştirdiklerini söyledi. Ülke sevdası için çalıştıklarını dile getiren Çavuşoğlu, "30 Mart seçimlerinden sonra desteğimizi, gücümüzü, enerjimizi, her türlü gayretimizi sizin seçeceğiniz belediye başkanlarımıza destek vererek göstereceğiz" diye konuştu.

- Bakan Davutoğlu

Dışişleri Bakanı Davutoğlu ise hükümetin son 12 yılda ülkeye kazandırdıklarını bir kez daha halkın onayına sunacaklarını ifade etti.

Davutoğlu, iktidar yürüyüşünde engeller olabileceğinin bilinciyle hareket ettiklerini anlatarak, "Bizden yorulmamızı, pes etmemizi bekleyenler olabilir. Sizden aldığımız güçle diyoruz ki, 'Biz bu Toroslar'ın çocuklarıyız. Ne pes ederiz ne de yoruluruz" dedi.

Geçen yıl IMF'ye olan borcun da kapandığını hatırlatan Davutoğlu, "Allah bir daha bu millete borçlu olmayı yaşatmasın. Bir daha hiç kimsenin Ankara'ya gelip de 'Bu borcu ödemek için şunları şunları yapmanız gerekir' diye konuşmasına fırsat vermesin. Aksine Hazinemize öyle bereket versin ki dünyanın her yanındaki mazlumlardan yardımları esirgemeyelim" diye konuştu.

- "30 Mart seçimleri bir milat olacak"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel de Antalya'ya hizmet etmek için büyük gayret ortaya koyduklarını dile getirdi. Manavgat ve Antalya'nın son 5 yılda çok şey kaybettiğini, yerinde saydığını savunan Türel, "Şimdi kaybedilen zamanı telafi etmek zorundayız. Artık Antalya'nın daha fazla beklemeye tahammülü yoktur. O yüzden çok çalışmak zorundayız" dedi.

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut da Manavgat'ı en iyi AK Partili kadroların yönetebileceğini belirterek, vatandaşlardan destek istedi.

AB Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye\'yi Kazanacağız
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AB Bakanı Çavuşoğlu: Türkiye'yi Kazanacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement