AK Parti Milletvekili Adayları İstanbul'da Seçmenlerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

AK Parti Milletvekili Adayları İstanbul'da Seçmenlerle Buluştu

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Erdem ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Çelik seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'un farklı noktalarında seçmenlerle bir araya geldi. Milletvekili adayları çay, sandviç, çorba ve simit ikramında bulundu. Hizmet etmek temel şiarları olduğunu belirten adaylar, vatandaşların seçimlere umutlu baktığını ifade etti.

25.04.2023 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı İsmail Erdem ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Çelik seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'un farklı noktalarında seçmenlerle bir araya geldi. Milletvekili adayları, çay, sandviç, çorba ve simit ikramında bulundu.

İstanbul'un en kalabalık noktalarından biri olan Şirinevler Meydan'da olduklarını dile getiren AK Parti 3. Bölge 28. Dönem Milletvekili Adayı Harun Çelik, 'İşe giden kardeşlerimize simit, çay ve çorba ikramlarında bulunuyoruz. Vatandaşlarımız ile bir simit bahanesiyle bir arada olmak bize büyük keyif veriyor. Vatandaşlarımızın seçimlerden çok umutlu olduğunu görüyoruz, bunlara şahit olmak bizi ayrıca gururlandırıyor. Gördüğünüz gibi gelen, dualarla uğurluyor bizi, vatandaşımız 'inşallah reis yeniden alacak' diyorlar. Amacımız burada vatandaşlarımız ile birlikte olmaktı; nihai amacımıza ulaşmış olduk? diye konuştu.

'HİZMET ETMEK TEMEL ŞİARIMIZ'

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı İsmail Erdem ise 'Bugün burada keyifli bir zaman geçiriyoruz. Vatandaşımızın yoğun ilgisiyle karşı karşıyayız. Seçimlere az bir zaman kaldı. Vatandaşlarımızın başta sayın Cumhurbaşkanımıza, partimize ve milletvekili adaylarımıza teveccühü çok büyük. Yapılan ikramlarımızı da kabul ediyorlar. Sabah işe gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlarımıza sandviç ve çay ikramında bulunduk. Hizmet etmek bizim temel şiarımız. Kozyatağı'nda yoğun bir trafik akışı var. Buradaki vatandaşlarımızla hasbihal ettik' dedi.

AK Parti Milletvekili Adayları İstanbul\'da Seçmenlerle Buluştu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti Milletvekili Adayları İstanbul'da Seçmenlerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement