AK Parti'de Naci Bostancı Grup Başkanı, Mustafa Şentop İse Meclis Başkanvekili Oldu - Son Dakika
Güncel

AK Parti'de Naci Bostancı Grup Başkanı, Mustafa Şentop İse Meclis Başkanvekili Oldu

AK Parti, Meclis'teki 'A Takımı'nı belirledi. Naci Bostancı AK Parti Grup Başkanı, Mustafa Şentop Meclis Başkanvekili, Mehmet Emin Akbaşoğlu AK Parti Grup Başkanvekili oldu.

07.07.2018 12:15  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'de Meclis pozisyonları şekilleniyor. AK Partili Naci Bostancı 27. dönemde AK Parti Grup Başkanı olacak. Grup Başkanvekili ise Mehmet Emin Akbaşoğlu, Bülent Turan, Mehmet Muş, Özlem Zengin, Cahit Özkan olacak. Mustafa Şentop ise Meclis Başkanvekili görevini üstlenecek.

YENİ YÖNETİM ŞEKİLLENİYOR

Parti Meclis'teki yeni yönetim şekillenmeye başladı. Geçtiğimiz dönemde AK Parti Grup Başkanvekili olan Mustafa Şentop, yeni dönemde Meclis Başkanvekili olarak görevlendirildi.

AK Parti'de Naci Bostancı Grup Başkanı, Mustafa Şentop İse Meclis Başkanvekili Oldu
Naci Bostancı, yeni dönemde AK Parti Grup Başkanı olacak

İŞTE YENİ GRUP BAŞKANVEKİLLERİ

AK Parti'de Grup Başkanvekili görevini ise, Mehmet Emin Akbaşoğlu, Özlem Zengin, Cahit Özkan, Mehmet Muş ve Bülent Turan üstlenecek. Turan 26. Dönemde de grup başkanvekili görevini yürütmüştü.

KÜLLİYE'DEN MECLİS'E

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni Meclis yönetimi için belirlediği isimlerin bir kısmı sürpriz oldu. Erdoğan, eski başdanışmanı Özlem Zengin'i Külliye'den Meclis'e göndermiş oldu.

YENİ DÖNEMİN MESAJI MI?

Grup Başkanlığına Naci Bostancı'nın getirilmesi ise bu yeni dönemin işareti olarak yorumlandı. Bostancı, Meclis'te hemen hemen her konuda sakinliğini korumayı başaran, akademik kimliğiyle çözüm arayan tutumuyla biliniyor.

AK Parti\'de Naci Bostancı Grup Başkanı, Mustafa Şentop İse Meclis Başkanvekili Oldu

Son Dakika Güncel AK Parti'de Naci Bostancı Grup Başkanı, Mustafa Şentop İse Meclis Başkanvekili Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement