AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Abd-İran İlişkileri) Bölge, Kapasitesinin Çok Üstünde Bir Gerginlikle... - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(Abd-İran İlişkileri) Bölge, Kapasitesinin Çok Üstünde Bir Gerginlikle...

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları ANKARA - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

- AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in açıklamaları ANKARA - AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti MYK Toplantısı gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. (4)

ANKARA - Çelik: "(Suriye) Rejim güçleri sivil yerleşim birimlerini ve okulları hedef alarak yeni katliamlara imza atıyor. Bu, İdlib muhtırasının açıkça rejim tarafından sabote edilmeye çalışıldığına dair bir tablodur."

AK Parti Sözcüsü Çelik: "(ABD- İran ilişkileri) Bölge, kapasitesinin çok üstünde bir gerginlikle karşı karşıyadır."

Çelik: "ABD-İran hattında yaşanan gerilim Yemen, Irak ve Afganistan'da anında tansiyonun yükselmesine yol açmıştır. Bu son derece tehlikeli bir tablo"

Kaynak: AA