Akgenç İzmit Pazar Günü Bile Boş Durmuyor - Son Dakika
Güncel

Akgenç İzmit Pazar Günü Bile Boş Durmuyor

Akgenç İzmit Pazar Günü Bile Boş Durmuyor

Ak Parti İzmit Gençlik Kolları pazar gününü de toplantı yaparak geçirdi.

11.06.2012 11:16

Akgençler, İl Gençlik Kolları'ndan gelen Teşkilat Başkanı Nihat Aslan, Sosyal İşler Başkanı Ali Erdem ve Teşkilat Komisyonu Üyesi Muhammet Hanifi Akbulut'la birlikte ilçe toplantı salonunda Mahalle Başkanları'nın da katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Ak Parti İzmit Gençlik Kolları Başkanı Muharrem TUTUŞ, ailevi bir ziyaret sebebiyle Konya'da olduğundan toplantıya katılamadı, fakat toplantı sırasında arayarak selamlarını iletti.

İl Gençlik Kolları Gündemi Yoğun

Toplantıda gündem 20 Haziran'da yapılacak İl Gençlik Kolları Danışma Meclisi, 1 Temmuz'da yapılacak olan teşkilat pikniği ve 14 Temmuz'da Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın katılımıyla gerçekleşecek olan Ak Parti Kocaeli İl Kongresi oldu. İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Nihat ASLAN, yaklaşan İl Danışma Meclisi için Akgençlerin önerilerini dinledi ve programın içeriğini anlattı. Ev sahibi ilçe olması sebebiyle İzmit Gençlik Kolları'na çok görev düştüğünü iletti. Ak Parti İl Gençlik Kolları Sosyal İşleri Başkanı Ali ERDEM'de 1 Temmuz'da yapılacak olan ve tüm ilçelerin katılacağı piknik organizasyonu hakkında bilgi verdi. Adının piknik olacağını fakat içeriğini çok eğlenceli programlarla zenginleştirdiklerini, halk oyunları, gösteriler, şarkı yarışması ve spor dallarında yarışmaların olacağı kapsamlı bir eğlence ve kaynaşma programı hazırladıklarını söyledi.

Yoğun Bakımda Olan Arkadaşlarını Ziyaret Ettiler

Akgenç İzmit toplantının sonlarında aldığı Alikahya mahalle yönetiminde olan Sezer Coşkun isimli arkadaşlarının Alikahya'da bulunan Deniz Çim halı sahasında maç oynadığı sırada kafasını duvara vurarak hastaneye kaldırıldığı haberini duyunca, hemen vakit kaybetmeden Sezer Coşkun'un yoğun bakıma alındığı Umuttepe'de bulunan Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne gitti. İl Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı Ali ERDEM'de Akgençler'le beraber gitti. Ailesiyle görüşen Akgençler, aldıkları bilgiye göre Sezer COŞKUN'un durumunun iyi olmasında en önemli etkenin kafasını vurduktan sonra bilincini kaybedince boğazına kaçan dilini çıkaran Muhammet ARICAN'ın olduğunu söyledi. Akgençler arkadaşlarına yaptığı bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür ettiler ve jest olması amacıyla kendisini mahalle yönetimine davet ettiler. Akgençler arkadaşlarının durumunun iyi olduğu haberini alınca ailesine tekrar geçmiş olsun dileyerek ihtiyaç halinde elinden geleni yapacaklarını söyledikten sonra hastaneden ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Akgenç İzmit Pazar Günü Bile Boş Durmuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement