Akşener'in Dinlediği Kahramanmaraşlı Depremzede: Biz Deprem Merkeziyiz. Depremin Dördüncü Günündeyiz. Gereken Yardım Hala Ulaşmadı Buraya - Son Dakika
Güncel

Akşener'in Dinlediği Kahramanmaraşlı Depremzede: Biz Deprem Merkeziyiz. Depremin Dördüncü Günündeyiz. Gereken Yardım Hala Ulaşmadı Buraya

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in dinlediği Kahramanmaraşlı depremzede, “Enkaz altında bir sürü akrabam var. Onlara gereken yardım hala ulaştırılmadı. Biz deprem merkeziyiz. Depremin dördüncü günündeyiz. Gereken yardım hala ulaşmadı buraya” dedi.

09.02.2023 19:44  Güncelleme: 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dinlediği Kahramanmaraşlı depremzede, "Enkaz altında bir sürü akrabam var. Onlara gereken yardım hala ulaştırılmadı. Biz deprem merkeziyiz. Depremin dördüncü günündeyiz. Gereken yardım hala ulaşmadı buraya" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, deprem felaketinden etkilenen Kahramanmaraş'ta Sütçü İmam Üniversitesi'nin spor salonunda kalan depremzedeleri ziyaret etti. Akşener, depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletirken yakınlarını kaybedenlere de başsağlığı diledi. Depremzedelerle konuşan Akşener, şunları söyledi:

"Bizzat bugün söz verdim. Bir tane demir verdiler. O demiri de göstereceğim Meclis'te. O Ebrar sitesinden bir demir verdiler. Onların hepsini konuşacağım. Oradan geliyorum, gündeme getireceğim. Kredi kartları meselesini de gündeme getireceğim."

Kahramanmaraşlı depremzedeler şunları söyledi:

"BİZ İYİYİZ AMA YÜREĞİMİZ ORADA, PARAMPARÇA"

"Enkaz altında bir sürü akrabam var. Onlara gereken yardım hala ulaştırılmadı. Biz deprem merkeziyiz. Depremin dördüncü günündeyiz. Gereken yardım hala ulaşmadı buraya. Biz iyiyiz ama yüreğimiz orada, paramparça."

Depremzedenin sözleri üzerine Akşener, enkaza ekip göndermek üzere adres bilgisini istedi.

"EBRAR SİTELERİNİ YAPAN MÜTEAHHİTLER HAKKINDA İŞLEM YAPILACAK MI"

"Ebrar siteleri darmadağın oldu. Bunu yapan müteahhitler hakkında işlem yapılacak mı? Yapılmayacak mı? Müteahhitler, mimarlar… Yazık yani. Benim babam gömülü altında. Dört gün oldu. Kredi kartları meselesi de var. Vatandaşın bir sürü borcu da var."

"BİR ÇADIR ALAMADIM DÖRT GÜNDEN BERİ"

"Hanımım yüzde 86 özürlü. Arabanın içinde, dört gün oldu bugün. Her şeyini orada görüyoruz. Şimdi biz DSİ'nin oradan geldik. Oradan buraya yönlendirdiler. Bir çadır alamadım dört günden beri."

Akşener, durumu iyi olmayan bir depremzedeyi ise ailesiyle birlikte Ankara'ya götürmeyi teklif etti. Aile, "Konuşalım, size dönüş yapalım" dedi.

Akşener\'in Dinlediği Kahramanmaraşlı Depremzede: Biz Deprem Merkeziyiz. Depremin Dördüncü Günündeyiz. Gereken Yardım Hala Ulaşmadı Buraya
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Akşener'in Dinlediği Kahramanmaraşlı Depremzede: Biz Deprem Merkeziyiz. Depremin Dördüncü Günündeyiz. Gereken Yardım Hala Ulaşmadı Buraya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement