AKUT Spor Kulübü'nden Güzel Haberler - Son Dakika
Güncel

AKUT Spor Kulübü'nden Güzel Haberler

AKUT Spor Kulübü\'nden Güzel Haberler

AKUT Oryantiring branşı sporcularımız, 18-19 Kasım tarihleri arasında Kırklareli'nin Üsküp beldesine bağlı Çukurpınar köyünde düzenlenen oryantiring yarışlarında, 2 birincilik 1 ikincilik elde etti.

21.11.2017 15:55

AKUT Spor Kulübü'nün en aktif branşlarından biri olan Oryantiring takımımız, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından bu yıl 2. kez düzenlenen "Yıllık Planlı Kademe" yarışlarına 6 gönüllü sporcusuyla katıldı. 2 birincilik, 1 ikincilik elde eden gönüllü sporcularımız, göğsümüzü kabarttılar.

Yarışmada "55 Yaş" grubu erkek kategorisinde sporcumuz Mehmet Çetin Şimşit, hem uzun mesafe yarışlarında, hem de yoğun yağış altında yapılan orta mesafe yarışlarında birincilik alırken, "55 Yaş" grubu kadın kategorisinde sporcumuz Hülya Yücebaş uzun mesafe yarışında 2. oldu. "50 Yaş" kategorisinde Mustafa Aygün uzun mesafe yarışmasında 6. olurken, Rahim İlgenli ise orta mesafe yarışmasında 7. oldu.

Harita ve pusula yardımı ile kısıtlı zaman içerisinde belirtilen rotaya ulaşmayı hedefleyen Oryantiring, AKUT Spor Kulübü'nde 45'i lisanslı olmak üzere 200'ü aşkın sporcu ile temsil ediliyor.

Birçok branşta faaliyet gösteren AKUT Spor Kulübü; gerek sağlıklı yaşamın desteklenmesi gerekse Türk sporuna sağladığı fayda ile ülkemize değer katmaya devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AKUT Spor Kulübü'nden Güzel Haberler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement