AKUT Vakfı tarafından Hatay'da prefabrik okullar açıldı - Son Dakika
Güncel

AKUT Vakfı tarafından Hatay'da prefabrik okullar açıldı

AKUT Vakfı tarafından Hatay\'da prefabrik okullar açıldı

AKUT Vakfı, Hatay'da Serinyol ve Maşuklu mahallelerinde iki prefabrik okul yaparak açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Antakya Kaymakamı, Hatay Vali Yardımcısı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve AKUT Vakfı Başkanı ile gönüllüler katıldı. Toplamda 670 öğrencinin eğitim göreceği okullarda, sekiz derslik, öğretmenler odası, müdür odası ve engelli öğrenciler için tuvaletler bulunuyor. Ayrıca sınıflara bilgisayar, projeksiyon ve klimalar da takıldı.

05.02.2024 19:19  Güncelleme: 06:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKUT Vakfı tarafından Hatay'da yapılan iki prefabrik okulun açılışı gerçekleştirildi.

Vakıf tarafından Antakya ilçesi Serinyol ve Maşuklu mahallelerinde iki prefabrik okul yaptırıldı.

Okulların açılış törenine, Antakya Kaymakamı ve Hatay Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Ayazhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki ile gönüllüler katıldı.

Her birinde sekiz derslik bulunan okullarda, toplam 670 öğrenci eğitim görecek. Yalıtımlı prefabrik okullarda öğretmenler odası, müdür odası ve engelli öğrencilerin için tuvaletler de yapıldı.

Bilgisayar ve projeksiyon gibi ekipmanların da kullanıldığı sınıflara, hava koşullarına uyum sağlanabilmesi için klimalar da takıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AKUT Vakfı tarafından Hatay'da prefabrik okullar açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement