Alaçatı rüzgarı Koruncuklar için esecek! - Son Dakika
Güncel

Alaçatı rüzgarı Koruncuklar için esecek!

Alaçatı rüzgarı Koruncuklar için esecek!

1. Koruncuk Sörf Festivali, 13 – 14 Ağustos tarihlerinde, 10.00 – 20.00 saatleri arasında, Çağla Kubat Alaçatı Windsurf Akademi'de gerçekleşecek.

11.08.2016 15:06  Güncelleme: 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı İzmir Şubesi tarafından düzenlenen 1. Koruncuk Sörf Festivali, Ödül törenini Saba Tümer'in sunacağı festivale Özgür Ozan, Tan Sağtürk, Survivor Damla gibi isimler de katılacak.

Gençleri spora özendirmenin yanı sıra spor yapan kişilerin sosyal sorumluluk duygularını da geliştirmek için düzenlenen festivalin ilki, inşaatı devam eden ve Türkiye'nin ikinci Çocukköyü olan Koruncukköy Urla'ya katkı da sağlayacak. Çocuklar ve yetişkinler olarak ikiye ayrılan mücadelede çocuklar; 13 yaş altı, 15 yaş altı ve 17 yaş altı (kızlar-erkekler) olmak üzere toplam üç, 35 yaş üstü ise; amatörler ve profesyoneller (kadınlar-erkekler) olmak üzere toplam iki kategoride yer alacak.

Seyretmeye gelen katılımcılar festival alanına girişte satılacak olan Koruncuk bilekliği satın alarak gün boyu içerideki ikramlardan faydalanabilecek.

Toplam 27 adet kupanın verileceği ödül töreninin sunuculuğunu Saba Tümer üstlenecek, aynı zamanda Özgür Ozan, Tan Sağtürk gibi ünlü isimler de festivale katılacak. Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı İzmir Şube tarafından Çağla Kubat Windsurf Akademi ev sahipliğinde düzenlenen festivale Oakley, Çeşme Belediyesi, Balmumu Lokanta, Sports International, Baydöner, Zumosol, Midyeli, Pizza Pizza, Arpege Pastaneleri, Parc Ceremonie, Alaçatı Kapari Bahçe, Dostlar Fırın, Nak Kargo, Özgü İnşaat, Eltaş, Jolie Tasarım, Nescafe, Özsu ve Pernigotti gibi markalar destek veriyor. Festival boyunca yarışlar dışında konserler ve farklı spor aktiviteleri de düzenlenecek. Bu kapsamda 13 Ağustos Cumartesi günü yarışların ardından katılımcılar Positive Live Project konseriyle eğlenecek ve sonrasında isteyenler Sports International Zumba ve Yoga aktivitelerine katılabilecek. Pazar günü ise yarışların yanı sıra DJ performansları izlenebilecek. Etkinlik Pazar günü Saba Tümer'in sunuculuğunu üstlendiği ödül töreni ve yine Grup Yankı konseri ile son bulacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alaçatı rüzgarı Koruncuklar için esecek! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement