Alanya'da House Müzikle Coştular - Son Dakika
Güncel

Alanya'da House Müzikle Coştular

Alanya\'da House Müzikle Coştular

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sahneye çıkan DJ'ler, çoğunluğu yabancı turist yüzlerce eğlence tutkununu house müzikle coşturdu.

14.07.2011 21:20

Türkiye'de ilk kez düzenlenen 'Defected In The House' adlı partide Hollanda'nın ünlü DJ'leri Miss Divine, Chocolate ve Puma sahneye çıktı. Club Summer Garden'da düzenlenen partide yüzlerce kişi, house müzikle (Tekno ritimlerini daha yumuşak hale sokarak DJ'lerin stüdyo ortamında ya da pc ve programlarla ürettiği müzik türü) unutulmaz bir gece yaşadı. Gecede ilk olarak kadın DJ Miss Divine sahne aldı. Dansçı kızların performanslarıyla renk kattığı gecede, Chocolate ve Puma ikilisi sabahın ilk ışıklarına kadar müzik yaptı.

Club Summer Garden Eğlence Müdürü Erhan Başsav, MTV sponsorluğunda düzenlenen 'Defected In The House' adlı partinin Türkiye'de bir ilk olduğunu söyledi. Dünyanın seçkin kulüplerinde düzenlenen bu partiye ev sahipliği yaparak bir ilki gerçekleştirdiklerini belirten Başsav, "Cocolate-Puma ve Miss Divine gibi ünlü DJ'ler canlı performansları ile geceye katılanlara unutulmaz anlar yaşattı" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da House Müzikle Coştular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement