Yolsuzluk Komisyonu, İş Adamları Ağaoğlu ve Aydınlar'ı Dinledi - Son Dakika
Güncel

Yolsuzluk Komisyonu, İş Adamları Ağaoğlu ve Aydınlar'ı Dinledi

İş adamları Ali Ağaoğlu ve Mehmet Ali Aydınlar, 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonuna ifade verdi.

27.10.2014 14:53  Güncelleme: 15:56

TBMM'de 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk ve rüşvet iddialarını incelemek için kurulan soruşturma komisyonu, İstanbul Adliyesi'nde iş adamları Ali Ağaoğlu ve Mehmet Ali Aydınlar'ı dinledi.

İki AK Parti bir CHP'li milletvekilinden oluşan heyet, takipsizlik verilen 17 Aralık yolsuzluk şüphelilerini bilgi sahibi olarak ifadeye davet etmişti. Komisyon bugün öğleden sonra da iş adamları Ali Ağaoğlu ve Mehmet Ali Aydınlar'ı dinledi.

1 SAAT KALDILAR

Yaklaşık 1 saat komisyonun yanında kalan Ağaoğlu basın mepsuplarının sorusu üzerine açıklama yapmayacağını söyledi ve otoparktan adliyeyi terk etti.

Yolsuzluk Komisyonu, İş Adamları Ağaoğlu ve Aydınlar\'ı Dinledi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yolsuzluk Komisyonu, İş Adamları Ağaoğlu ve Aydınlar'ı Dinledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • adnan: eskiden bu lavuğun ismini pek duymuyoduk akp yle tavan yaptı kofik 21 7 Yanıtla
  • Karar Belli: Her şey belli değil mi, Takipsizlik Verilmişti. Vatandaş tepki verince formalite icabı ifade alıp serbest bırakılacak. Ondan sonrada AP AK olacaklar. . . bir de unutmadan şunu sorayım hayır sever Rıza ne kadar vergi ödemiş. Çok hayır sever ise bizim ülkede çok işsiz var, GSS sigortası adı altında Hükumet haraca bağladı, işsizleri de borçtan bir zahmet kurtarsın. 26 0 Yanıtla
  • MEHMET66: bunu anca teneşir paklar bu saatten sonra 22 0 Yanıtla

Advertisement