Öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın Duruşması Ertelendi - Son Dakika
Güncel

Öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın Duruşması Ertelendi

Öldürülen Ali İsmail Korkmaz\'ın Duruşması Ertelendi

Merhum Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, duruşmanın sona ermesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Duruşma, 26 Kasıma ertelendi." dedi.

09.10.2014 17:20  Güncelleme: 18:02

Anne KORKMAZ: 'KATİLLER VE SAVUNANLAR BİRBİRİNİ ELE VERDİ'

Eskişehir'de öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın annesi Emel Korkmaz, duruşmanın sona ermesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Duruşma, 26 Kasım'a ertelendi. İnanın, bütün katiller ve onları savunanlar tek tek birbirlerini ele verdiler. İnşallah en iyi şekilde, en ağır cezayı alacaklar. Tabii ki bu cezayı almaları bizim için hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Ancak onların hak ettikleri cezaları almaları, bundan sonra böyle masum yavruların korunması anlamında en ağır cezaları almalarını diliyorum" dedi.

Ali İsmail Korkmaz'ın babası Şahap Korkmaz da, "Katiller ve onların savunan avukatları birer birer yalan söylediler ve mahkeme tarafından talepleri reddedildi. Çünkü yalan savunma yapıyorlar, yalan ifade veriyorlar. İnşallah onlar hak ettikleri cezaları alacaklar. Buna inanıyoruz. Onlar cezalarını alana kadar mücadele edeceğiz" diye konuştu. Daha sonra Korkmaz ailesi, avukatları ve kendilerine destek vermek için çeşitli illerden gelenler Kayseri'den polis eskortluğunda ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öldürülen Ali İsmail Korkmaz'ın Duruşması Ertelendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement