Alkolden 10 Kez Ehliyetine El Konulduğu Ama 11'incisinde Yine Alkollü Kaza Yaptı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alkolden 10 Kez Ehliyetine El Konulduğu Ama 11'incisinde Yine Alkollü Kaza Yaptı

Alkolden 10 Kez Ehliyetine El Konulduğu Ama 11\'incisinde Yine Alkollü Kaza Yaptı
24.05.2012 10:20

Konya'da daha önce 10 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 2047 yılına kadar el konulan 40 yaşındaki Tekin Arıkan, yine ehliyetsiz ve alkollü araç kullanılırken, trafik yön levhalarına çarptı.

Konya'da daha önce 10 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 2047 yılına kadar el konulan 40 yaşındaki Tekin Arıkan, yine ehliyetsiz ve alkollü araç kullanılırken, trafik yön levhalarına çarptı. Yapılan kontrolünde 3.3 promil alkollü olan ve uzun süre tedavi olmayı reddeden Arıkan'ın bu kez 2052 yılına kadar ehliyetine el konulacağı belirtildi.

Kaza, bugün saat 04.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Aydınlıkevler Altgeçidi girişinde meydana geldi. 3.3 promil alkollü olduğu belirtilen Tekin Arıkan, yönetimindeki 42 BML 64 plakalı kamyonetinin kontrolden çıkması sonucu trafik yön levhalarına çarptı. Çarpmanın şiddetiyle başından yaralanan Arıkan, yoldan geçen sürücüler tarafından çağrılan sağlık görevlilerin müdahalesini reddeddi. Kamyonetinden inmek istemeyen Arıkan'ı, tedavi olmak için polislerde ikna edemedi. Uzun süren uğraşlar sonucu ikna edilemeyen Arıkan, cep telefonuyla bir yakınını çağırdı. Olay yerine gelen yakının iknası sonucu tedavi olmayı kabul eden Arıkan, ambulansla Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis, yaptığı incelemede alkollü sürücü Arıkan'ın, daha önce 10 kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetine 2047 yılına kadar el konduğunu saptadı. Şoke olan polisler Arıkan, hakkında yeniden ceza işlemi uyguladı. Böylelilikle Arıkan'ın, ehliyetine el konulma süresinin 2052 yılına kadar çıkacağı belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alkolden 10 Kez Ehliyetine El Konulduğu Ama 11'incisinde Yine Alkollü Kaza Yaptı - Son Dakika


Advertisement