Amasya'da Protokol Üyeleri Sağlık ve Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Amasya'da Protokol Üyeleri Sağlık ve Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti

Amasya\'da Protokol Üyeleri Sağlık ve Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti

Amasya'da Kurban Bayramı'nda görevi başında bulunan sağlık, güvenlik, zabıta ve itfaiye görevlilerini ziyaret eden protokol üyeleri, bayramlarını kutladı. Amasya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Bayram Çelik ve diğer protokol üyeleri, sağlık çalışanlarını, emniyet, jandarma, itfaiye ve zabıta personelini ziyaret etti. Dağ, birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, bayramların umutların tazelendiği, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği özel günler olduğunu vurguladı.

29.06.2023 15:01

Amasya'da protokol üyeleri, Kurban Bayramı'nda görevi başında bulunan sağlık, güvenlik, zabıta ve itfaiye görevlilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Amasya Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Bayram Çelik ve diğer protokol üyeleri, sağlık çalışanlarını, emniyet, jandarma, itfaiye ve zabıta personelini ziyaret etti.

Dağ, Amasya Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından gazetecilere, birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramların umutların tazelendiği, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği, kırgınlıkların sona erdiği çok özel günler olduğunu vurgulayan Dağ, "Sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı mübarek Kurban Bayramı'nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, Amasyalı hemşehrilerimin bayramını kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya'da Protokol Üyeleri Sağlık ve Güvenlik Görevlilerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement