Amway'in Kurucusu Dolar Milyarderi Richard DeVos, Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Amway'in Kurucusu Dolar Milyarderi Richard DeVos, Hayatını Kaybetti

Kozmetik ve sağlık başta olmak üzere pek çok alanda doğrudan satış yapan Amway'in kurucusu milyarder Richard DeVos hayatını kaybetti.

06.09.2018 21:36  Güncelleme: 00:41

Amway'in kurucusu, ünlü milyarder Richard DeVos 92 yaşında hayatını kaybetti.

SERVETİ 5.5 MİLYAR DOLAR

Türkiye'de de operasyonu olan Amway, küresel çapta sağlık, güzellik, ev bakımı ve ev teknolojileri gibi alanlar müşterilerine ürün çeşitliliği sağlayan doğrudan satış şirketi olarak hizmet veriyor. 5.5 milyar dolar serveti olan Richard DeVos, aynı zamanda ABD Eğitim Bakanı Betsy DeVos'un da kayınpederi. Aile sözcüsü Nick Wasmiller'in, Richard DeVos'un enfeksiyona bağlı komplikasyon sonucunda vefat ettiğini belirtti. Michigan'da doğan DeVos,1959 yılında arkadaşı Jay Van Andel ile birlikte Amway şirketini kurmuş ve 1993 yılına dek de yönetim kuruluşu başkanlığını yürütmüştü. DeVos ailesi aynı zamanda Orlando Magic'in de sahibi.

Amway'in Kurucusu Dolar Milyarderi Richard DeVos, Hayatını Kaybetti

AMWAY NEDİR?

Amway dünyanın en büyük doğrudan satış şirketlerinden biridir. Amway işi, aynı zamanda her Amway Serbest Girişimcisine başarı yolculuğunda bir iş ortağı olarak değer veren bir aile işidir. Ömür boyu arkadaş ve iş ortağı olan Rich DeVos ve Jay Van Andel tarafından 1959'da kurulan Amway özgürlük, aile, umut ve ödül ilkeleri üzerine kurulmuştur.

Amway'in Kurucusu Dolar Milyarderi Richard DeVos, Hayatını Kaybetti

Bugün DeVos ve Van Andel aileleri Amway'i 21'inci yüzyılda aynen 20'nci yüzyıldaki gibi başarıya götüren sıkı çalışma ve kendi geleceğini belirleme özgürlüğü felsefesini sürdürmeye devam ediyorlar. 2014'de şirketin toplam cirosu 10,8 milyar ABD Doları oldu. Amway, bütün dünyada 100'ün üzerinde ülke ve bölgede faaliyet gösteriyor.

Amway\'in Kurucusu Dolar Milyarderi Richard DeVos, Hayatını Kaybetti

Son Dakika Güncel Amway'in Kurucusu Dolar Milyarderi Richard DeVos, Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement