Ankamall Avm'deki 'Kukla ve Oyuncak Tasarım Yarışması'nın Sonuçları Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Ankamall Avm'deki 'Kukla ve Oyuncak Tasarım Yarışması'nın Sonuçları Belli Oldu

Ankamall Avm\'deki \'Kukla ve Oyuncak Tasarım Yarışması\'nın Sonuçları Belli Oldu

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu yıl altıncısını düzenlediği 'Hayallerimle Oynuyorum, Kukla ve Oyuncak Tasarım' yarışmasının sonuçları belli oldu.

17.04.2013 18:31

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu yıl altıncısını düzenlediği 'Hayallerimle Oynuyorum, Kukla ve Oyuncak Tasarım' yarışmasının sonuçları belli oldu. Ankamall AVM'de düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere dizüstü bilgisayar, netbook ve dijital fotoğraf makinesi verildi.

Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün bu yıl altıncısını düzenlediği 'Hayallerimle Oynuyorum, Kukla ve Oyuncak Tasarım' yarışması Ankamall AVM'de gerçekleştirildi. Ankara İl Milli Eğitime bağlı 15 merkez ve 9 taşra ilçelerinde 967 projenin ilk aşamaya katıldı. Üniversitelerin öğretim görevlileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı görevlileri ve kukla sanatçılarından oluşan jüri üyelerinin çalışmaları sonucu toplam 152 proje ise finale kaldı. Ortaokul ve lise düzeyinde düzenlenen yarışmada dereceye girenlere dizüstü bilgisayar, netbook ve dijital fotoğraf makinesi verildi. Ödül törenine, Ankara Vali Yardımcısı Hamza Duygun, Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldırım, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Ankamall AVM Ece Türkiye Müdürü Buğra Köse katıldı.

Ankara Vali Yardımcısı Duygun, bu yarışmada iki noktanın bir araya geldiğini bildirerek, "Kahramanlık ve ülke büyüklerinin değerlerini yansıtmak amacıyla bu yarışma düzenleniyor" dedi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar ise, projeye ilk günden bu yana destek verdiklerini belirterek, ezberci bir eğitim yerine hayali olan üretken bir gençliği yetiştirilmesinin zorunlu olduğunu söyledi.

Oyuncak kategorisinde Keçiören Hacı Sabancı Ortaokulu, Çankaya Namık Kemal Ortaokulu, Yenimahalle İlkokulu, Etimesgut Hayriye Ethem Turhanlı Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Çankaya Ali İhsan Coşkun Kız Teknik Meslek Lisesi, Yenimahalle Harun Çakmak Kız Teknik Meslek Lisesi ödül alan okullar oldu.

Kukla kategorisinde, Dedeman İlkokulu, Kardeşler Cumhuriyet Ortaokulu, Ahmet Bayındır İlhan Ortaokulu, Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Etimesgut Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Altındağ Yıldırım Beyazıt Kız Teknik ve Meslek Lisesi ödül alan okullar oldu.

Törende, yarışmaya katkıda bulunanlara plaket verildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankamall Avm'deki 'Kukla ve Oyuncak Tasarım Yarışması'nın Sonuçları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement