Ankara Aski ve Belediye Çalışanları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Ankara Aski ve Belediye Çalışanları Kahvaltıda Buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Belediye Çalışanları Derneği (BEL-DER) derneğinin 20’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen "Bahara Merhaba" kahvaltısına katıldı.

29.03.2018 10:14

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Belediye Çalışanları Derneği (BEL-DER) derneğinin 20'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla düzenlenen "Bahara Merhaba" kahvaltısına katıldı.

ASKİ ve belediye emekçilerinin bulunduğu kahvaltı, Vedat Dalokay Kokteyl Salonu'nda gerçekleşti. Kahvaltıda yaptığı konuşmada emeğin en yüce değer olduğunu her fırsatta vurguladığını belirten Başkan Yaşar, "Bizler emeğin en yüce değer olduğunu yıllarca savunduk, savunmaya da devam ediyoruz. Ancak ülkemizde bu konuda yaşanan pek çok sıkıntı var. Köyler boşalmış, üretim durmuş, hayvancılık bitmiş ve çiftçi ektiğinin karşılığını alamaz hale gelmiştir. Maalesef bugün ülkemizin acı durumu budur. Şunun farkında olalım; emek olmadan hiçbir şey yetişmez. Üreticinin de çalışanın da hakkı savunulmalıdır. İkisi de emeğinin karşılığını almalıdır. Biz bugün İslam ülkeleri içerisinde örnek bir ülkeysek kimse kusura bakmasın bu Mustafa Kemal Atatürk'ün sayesindedir" dedi.

BEL-DER Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Alptekin ise "Biz bu kahvaltı ile önümüzdeki süreci sizlerle birlikte değerlendirmek istedik. Birlikte çalışalım istedik. Bundan sonra adımlarımızı yerel iktidar, demokrasi, adalet ve özgürlükler için atacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Aski ve Belediye Çalışanları Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement