Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda Engelli ve Yaşlı Huzurevi açtı
ANKARA - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 60 yaş ve üzerindeki bakıma muhtaç vatandaşlar için Beypazarı'nda 57 oda ve 105 kişi kapasiteli huzurevi açtı.
İnsan odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda, 60 yaş ve üzeri bakıma muhtaç vatandaşları ağırlamak amacıyla huzurevi açtı.
ABB tarafından Beypazarı, Ayvaşık mahallesi TOKİ Blokları yanında bulunan 6 bin 200 metrekare alanda, 57 oda ve 105 kişi kapasiteli yaşlı vatandaşların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde inşa edilen merkez, Beypazarı ve çevre ilçelerinin önemli bir ihtiyacına cevap vererek daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam olanağı sunacak.
Beypazarı'nda hizmete açılan Engelli ve Yaşlı Huzurevi'ni Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İşte gerçek belediyecilik budur. Beypazarı ve çevre ilçelerdeki hemşehrilerimiz için Engelli ve Yaşlı Huzurevi'ni açtık" ifadesini kulandı.
Son Dakika › Güncel › Ankara Büyükşehir Belediyesi, Beypazarı'nda Engelli ve Yaşlı Huzurevi açtı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.