Türkiye cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimleri için sandık başına giderken, okullarda da zaman zaman tartışma ve kavgalar yaşanıyor. Son görüntü ise Ankara'dan geldi.
Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan Ali Hasan Coşkun Meslek Lisesi'ne AK Partili olduğu söylenen grup arasından bir kişi, okulda seçim güvenliğini sağlamak için bulunan bir polis memuruna yumruk attı.
O anları sosyal medyadan paylaşan İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, yaşananlara tepki gösterdi. Türkkan, "Bu görüntüler bugün Ankara/Çankaya Ali Hasan Coşkun Meslek Lisesi'nden. Eğer Ak Partili isen polisi darp edebilirsin, hakaret edebilirsin. Soylu döneminde bunlar alışılagelmiş manzaralar. Bir çok idealist polis müdürü, S. Soylu'nun mesleklerine yaptığı tahribat ve saygınlıklarının kalmadığı gerekçesi ile emeklilik dilekçelerini verecek." ifadelerini kullandı.

Son Dakika › Güncel › Ankara'da seçim güvenliği için bulunan polise yumruklu saldırı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (5)