Ankara'nın Dünyaya Açılan Kapısı - Son Dakika
Güncel

Ankara'nın Dünyaya Açılan Kapısı

Ankara\'nın Dünyaya Açılan Kapısı

Congresium Ankara, yeniden dizayn ettiği ve görücüye çıkardığı Teras bölümü ile sonbahara merhaba dedi.

15.09.2012 08:28

ANKARA'NIN DÜNYAYA AÇILAN KAPISI, KUSURSUZ BULUŞMA NOKTASI: CONGRESIUM

Ankara'daki birçok turizm acenta yetkililerinin ve basın mensuplarının ziyareti ile gerçekleşen açılış kokteylinde birçok tanıdık sima bir araya geldi.. Davetliler bir yandan içeceklerini yudumlarken diğer yandan Ankara'yı terastan izlemenin tadını çıkardılar.. Tüm gece boyunca bir araya gelerek keyifli mekanın tadını çıkartan davetliler soft müzikler eşliğinde yemeklerini yediler ve geç saatlere kadar keyifli sohbetler ettiler.

Congresium'un yarısı çim yarısı beton alandan dizayn edilmiş ve büyükçe bir alan kullanılarak yapılmış olan teras bölümü bahar ve yaz akşamları için düşünülen kokteyl, düğün, parti ve birçok organizasyona damgasını vuracak..

Etkinlik ve organizasyonlara başarıyla ev sahipliği yapmak için tasarlanan Congresium, yalnız mimarisiyle değil, gelişmiş teknolojik altyapısı ve çözümleriyle de Ülkemizde ve özellikle Ankara'da adından söz ettiriyor. Congresium'un gelecek için tasarlanan ve her ihtiyaca cevap verecek çözümlerle donatılan 80.000 metrekarelik kullanım alanı, 10.000 metrekarelik fuar ve sergi salonları her türlü toplantı, kongre, konser, gösteri gibi etkinliklere başarıyla ev sahipliği yapıyor. Ayrıca düğün ve tüm davetler için açık ve kapalı alanlarıyla özel günler için de farklı bir atmosfer sunuyor. Congresium'da 5.770 metrekarelik ikiye bölünebilir salon, 1.500 metrekarelik üçe bölünebilir balo salonu, 400 metrekarelik 2 adet lounge, 100 metrekarelik 5 adet toplantı salonu, 50 metrekarelik 5 adet küçük toplantı salonu, 3 adet restoran, 4.700 metrekarelik panoramik Ankara manzaralı, aktivitelere uygun teras, 650 metrekarelik Ankara manzaralı teras, 3.107 kişi kapasiteli oditoryum yer alıyor.

EYLÜL AYINDA DÜZENLENECEK ORGANIZASYONLARDAN YAPI FUARI– TURKEYBUILD ANKARA, KENTİN EN BÜYÜK FUARI OLMA ÖZELLİĞİNİ TAŞIYOR.

Başkent Ankara'da özellikle kamu yatırımlarında karar vericilere sektörün dev markalarındaki gelişme ve yenilikleri görme imkânı sağlayan fuar, 2012 yılında da bölgedeki tüm mimarlar, mühendisler ve son kullanıcıları bir araya getirecek. YAPI FUARI – TURKEYBUILD ANKARA, 20 – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında, şehir merkezine yakınlığı ile ön plana çıkan Congresium, ATO Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecektir.

''2012-2013 SANAT SEZONU AÇILIŞI CONGRESIUM'DA

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi tarafından düzenlenecek, Dünyaca tanınmış Opera-Bale eserlerinden sevilen bölümler, Türk eserleri ve dansların yer alacağı ''2012-2013 Sanat Sezonu Açılış Konseri'' 28 Eylül 2012 Cuma saat 20:30'da Congresium Ankara'da Ankaralı sanatseverlerin beğenisine sunulacak.

ENERJİ KONGRESİ-ENERGY IS FUTURE EKİM AYINDA DÜZENLENECEK BÜYÜK ETKİNLİKLERDEN...

ABD, Hollanda ve İspanya gibi Ülke Ticaret Bakanlıklarının heyetlerle katılım sağlayacağı 1500 kişilik bu önemli kongre, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın desteğiyle düzenlenecektir. T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın da katılım göstereceği kongrenin 4 Ekim'de düzenlenecek Gala Yemeği'nde sanatçı Ferhat Göçer sahne alacaktır.

ANKARA TANITIM GÜNLERİ CONGRESIUM'DA…

Yine Ekim ayında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu olan "Ankara Tanıtım Günleri", Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in evsahipliğinde düzenlenecektir.

EKİM AYININ BİR DİĞER RENKLİ ETKİNLİĞİ İSE; KAYSERİ TANITIM GÜNLERİ

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bakanlar ve Ali Sabancı'nın katılımının beklendiği etkinlik, Kayseri Büyükşehir Belediyesi evsahipliğinde 18–21 Ekim 2012 tarihleri arasında Congresium Ankara'da düzenlenecek. 'Kayseri Tanıtım Günleri' ile şehrin tüm güzellikleri ziyaretçilere tanıtılacak. Turizm, lezzet, üniversite ve sanayi şehri olan Kayseri, Congresium'da kurulan standlarda değerlerini görücüye çıkaracak. Etkinlikler kapsamında sanatçı Yaşar konseri, mehter ve bando takımı gösterileri, halk oyunları, Türk sanat müziği dinletileri, Oscar ödüllü sinemacı Elia Kazan filmleri gösterimi ile Kayseri'nin dünyaca ünlü mantısı, pastırması, sucuğu, börek ve sarmaları da standlardaki yerini alacak.

RENEX EURASIA 2012, YENİLENEBİLİR ENERJİ SEKTÖRÜNÜN NABZINI TUTUYOR…

15-18 Kasım 2012 tarihleri arasında Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan RENEX EURASIA 2012 fuarı yenilenebilir enerji teknolojileri alanında faaliyet gösteren lider firmaların katılımı ile sektöre büyük bir canlılık getiriyor. Dördüncüsü düzenlenecek RENEX EURASIA 2012, katılımcıların geniş ürün yelpazelerini ve hizmetlerini tanıttıkları, ziyaretçilerin de sektördeki en son gelişmeleri takip etme fırsatını yakaladıkları bir platform olacak.

DÜNYA SAĞLIK TURİZMİ TEMSİLCİLERİ ANKARA'DA BULUŞUYOR…

Türkiye Sağlık Turizmi Derneği tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi'nin beşincisi T.C. Sağlık Bakanlığı ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile 18-21 Kasım 2012 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecek. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın da katılacağı Sağlık Turizmi Kongresi'ne Dünyadan ve Türkiye'den başta Sağlık Turizmi Sektörünün önemli temsilcileri olmak üzere, hükümet temsilcileri, Sağlık Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı üst düzey bürokratlarının geniş katılımı beklenmektedir.

Congresium, önümüzdeki dönemde ayrıca Dianne Reeves konseri ve Cem Yılmaz gösterileri gibi ses getirecek etkinliklerle adından yine söz ettirecek. Güzellik ve Bakım Fuarı, Kültür Turizm Fuarı, Kitap Fuarı gibi sosyal yaşam ve iş dünyasını hedefleyen etkinlikler ile Ankara'nın iş dünyasına yeni soluk katacak organizasyonlar 2012 bitmeden Congresium'da yerini alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ankara'nın Dünyaya Açılan Kapısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement