Ankara Valiliği, yarın sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı - Son Dakika
Güncel

Ankara Valiliği, yarın sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı

Ankara Valiliği, yarın kent genelinde etkili olması beklenen sağanak nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; sağanak ve gök gürültülü yağışların, yarın kent genelinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması için çağrıda bulunuldu.

12.06.2023 13:03  Güncelleme: 13:37

Ankara'da dün öğleden sonra başlayan kuvvetli sağanak yaşamı olumsuz etkiledi, birçok ev, iş yeriyle cadde ve sokak sular altında kaldı. Kentte başlayan yağmur şiddetini artırınca yollar göle döndü, araçlar suya gömülüp sürüklendi.

Ankara Valiliği, sağanak yağış nedeniyle uyardı

METRO İSTASYONU ŞELALEYE DÖNDÜ

Su baskınlarından nasibini alan Sıhhiye Metro İstasyonu'nu ise adeta şelaleye döndü. İstasyondaki yolcular, görevliler tarafından tahliye edildi.

Ankara Valiliği, sağanak yağış nedeniyle uyardı

VALİLİK'TEN BİR UYARI DAHA

Ankara Valiliği, yarın da kent genelinde etkili olması beklenen sağanak nedeniyle ani sel ve su baskınlarına karşı uyardı. Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, yarın ilimiz genelinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Ankara Valiliği, sağanak yağış nedeniyle uyardı
Ankara Valiliği, yarın sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara Valiliği, yarın sağanak yağışa karşı vatandaşları uyardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • bülent C.: Ankara halkı 2024 yerel seçimlerde yine aynı kişiye oy verirlerse hakediyorlar diyeceğim. 80 milyon TL konserlere para vereceğine alt yapıya harcasaydı , reklama ayırdığı paradan bahsetmiyorum bile. 4 yıldır ne yapıldı Ankara ya ? Mayıs ayında İl İl cumhurbaşkanı yardımcılığı için dolaşarak Ankara yı sahipsiz bıraktı. 14 24 Yanıtla

Advertisement