ANKOMAK Bir Rekora İmza Atıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

ANKOMAK Bir Rekora İmza Atıyor

ANKOMAK Bir Rekora İmza Atıyor
17.04.2012 13:53

ANKOMAK yeni bir rekora daha imza atmaya hazırlanıyor.

Son 30 yıldır İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerinin buluşma noktası olan ANKOMAK Fuarına sayılı günler kala fuara ilginin çok yüksek düzeyde olduğunu belirten E Uluslararası Fuar Tanıtım Hizmetleri A.Ş. (EUF) Proje Direktörü Nezih Çağın ile görüştük.

ANKOMAK ile 19. kez İş Makinaları, Yapı Elemanları ve İnşaat Teknolojileri sektörlerini biraraya getirmeye hazırlandıklarını belirten Çağın; Fuarın 5 gün süresince birçok önemli markanın temsilciliklerini, Türkiye'nin önemli üretici firmalarını 06–10 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/ Cnrexpo'da profesyonel ziyaretçilerle buluşturacağını belirtti.

YABANCI KATILIMDA %100 ARTIŞ

Nezih Çağın, fuarla ilgili şu bilgileri paylaştı: "Şu anda 11 ülkeden 300'ü aşkın firmanın katılımı söz konusu. Fuarın açılacağı güne kadar bu rakamların daha da artacağını öngörüyoruz. Bir önceki fuar rakamları ile kıyasladığımızda karşımıza çıkan tabloya göre, şimdiden katılımcı sayısında yaklaşık %30 artış, yabancı katılımcı sayısında ise %100 artış bulunuyor. Türk iş makineleri sektörünün önemli firmalarının katıldığı ANKOMAK Fuarı'nda, iş makinelerini de kapsayacak şekilde Leasinglerde KDV'nin %1'e düşürülmesinin etkilerinin somut şekilde görülmesi, fuar süresince doğrudan alımların tetiklenmesi ve önümüzdeki aylarda gerçekleşecek iş hacminin katlanarak artmasını bekliyoruz. EUF'un deneyimine, yurtiçi ve yurtdışı pazarlama tanıtım gücüne güvenerek tercihini, "ANKOMAK" için kullanan değerli katılımcılarımıza, bizlere olan inançları ve destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu destekler sektörün dinamizmini arttırarak ANKOMAK'ın lider konumunubir kez daha güçlendiriyor."

En çok katılım gerçekleştiren ülkeler sırası ile Türkiye, Çin, Almanya, İspanya ve Kore'den. Onları İtalya, Ukrayna, Fransa, Slovenya, Rusya ve Belçika'dan katılımcılar takip ediyor.

18 ülkede 23 şubeden oluşan güçlü uluslararası ağı bulunan ITE Group Plc.'nin gücüyle ANKOMAK fuarı, yüksek sayıda uluslararası katılımcıları ve profesyonel ziyaretçileriyle, yeni pazarlar arayan şirketler için önemli fırsatlar sunmaya devam ediyor. Bugün itibariyle en büyük katılım gösteren ülkeler içinde Türkiye, Çin, Almanya, İspanya ve Kore bulunuyor. Onları İtalya, Ukrayna, Fransa, Slovenya, Rusya ve Belçika'dan katılımcılar takip ediyor. Uluslararası katılımcıların ANKOMAK'a gösterdikleri ilgi platformun sektör için son derece etkili bir katalizör görevi gördüğünü kanıtlıyor.

ANKOMAK VE YAPI FUARLARI TEK BİR DAVETİYE İLE GEZİLEBİLECEK.

İnşaat sektörünün iki deneyimli fuar organizatörü EUF ve YEM (Yapı Endüstri Merkezi) ITE GROUP Plc. altında ziyaretçilerine daha iyi hizmet verebilmek için güçlerini birleştirdi. 2-6 Mayıs 2012 arasında Beylikdüzü'nde düzenlenecek olan 35. Yapı Fuarı'nın yerli yabancı profesyonel ziyaretçisi fuar girişinde verilen ziyaretçi giriş kartıyla, 6-10 Haziran 2012 arasında İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenecek olan iş makinaları sektörünün zirvesi ANKOMAK'ı ücretsiz ziyaret edebilecek. Aynı şekilde Ankomak fuarı davetiyesi ile Yapı Fuarı'nı ücretsiz olarak ziyaret etmek mümkün olacak. Bu güç birleşimi ile bir yandan profesyonel ziyaretçilere kolaylık sağlanmış olacak, diğer yandan fuarların ziyaretçi sayısında tarihi rekorlara imza atılmış olacak.

Ankomak Fuarı 06–10 Haziran 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/ Cnrexpo'da 10.30–19.30 saatleri arasında ziyarete açık kalacak. Ankomak Fuarı 2014 yılında Haziran ayında tekrar düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ANKOMAK Bir Rekora İmza Atıyor - Son Dakika


Advertisement