Antakya Belediyesi Zabıta Ekipleri 7/24 Görev Başında - Son Dakika
Güncel

Antakya Belediyesi Zabıta Ekipleri 7/24 Görev Başında

Antakya Belediyesi Zabıta Ekipleri 7/24 Görev Başında

4 Yaşındaki E.B İsimli Kaybolan Çocuk Bulunarak Babasına Teslim Edildi

10.03.2011 23:03  Güncelleme: 23:04

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri 7 gün 24 saat çalışma esasıyla kent genelinde faaliyetlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri bir taraftan halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerini aralıksız sürdürürken bir taraftan da vatandaşların mağduriyetlerini gidermeye yönelik çalışmalar yürütüyor.

Bu çerçevede geçtiğimiz Cumartesi günü 4 yaşındaki E.B isimli çocuğunu kaybeden Bülent Bayraktar isimli vatandaş Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne başvuru da bulunarak kayıp olan çocuğunun bulunması konusunda yardım talep etti.

Hemen harekete geçen Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilk yol olarak belediye anons cihazı vasıtasıyla ve Zabıta Müdürlüğü'nde görevli araçlarda bulunan megafon aracılığıyla kent genelinde duyurular gerçekleştirdi.

Ayrıca Hatay Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü ile anında telefon irtibatı sağlanarak kayıp çocukla ilgili herhangi bir bilgi olup olmadığı konusunda eşgüdüm çalışması gerçekleştirildi. 4 yaşındaki E.B isimli çocuğun Hatay Emniyeti Çocuk Koruma Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunduğu tespit edildi ve ailesine Antakya Belediyesi Zabıta Merkezi'nde sağlıklı bir şekilde teslim edildi.

E.B isimli çocuğun babası Bülent Bayraktar, kaybolan çocuğun bulunması nedeniyle Belediye Zabıta Müdürlüğü ve Hatay Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine yakın ilgi ve yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaşanan bu olay çerçevesinde; Anne ve Babaların çocuklarını kalabalık yerde gezdikleri esnada mümkün olduğu kadar yanlarından ayırmamalarını, özellikle yaşı küçük çocuklarla birlikte kalabalık ortamlarda dolaşırken daha dikkatli olmaları noktasında uyarılarda bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Antakya Belediyesi Zabıta Ekipleri 7/24 Görev Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement