Antalya'da teleferik kazasında mahsur kalanların tahliyesi başarıyla devam ediyor - Son Dakika
Güncel

Antalya'da teleferik kazasında mahsur kalanların tahliyesi başarıyla devam ediyor

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında 19 kabinde mahsur kalan 137 kişinin başarıyla tahliye edildiğini ve 5 kabinde 29 kişinin tahliyesine de devam edildiğini duyurdu. Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Jandarma Genel Komutanlığı'na ait helikopterlerin yanı sıra AFAD, Jandarma, Polis Teşkilatı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, UMKE, STK ve İtfaiye ekipleri de kurtarma çalışmalarına katılmaktadır.

13.04.2024 12:25  Güncelleme: 12:26

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Antalya'da meydana gelen teleferik kazasında 19 kabinde mahsur kalan 137 kişinin başarıyla tahliye edildiğini ve 5 kabinde 29 kişinin tahliyesine de devam edildiğini duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, resmi X hesabından Antalya'da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin açıklama yaptı. Yerlikaya, 19 kabinde mahsur kalan 137 kişinin başarıyla tahliye edildiğini ve 5 kabinde 29 kişinin tahliyesine de devam edildiğini duyurdu.

Yerlikaya'nın açıklaması şöyle:

"Teleferikte mahsur kalan vatandaşlarımızı kurtarma çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Mahsur kalan 19 kabindeki 137 kişi başarıyla tahliye edilmiştir. 5 kabinde 29 kişinin tahliyesine de devam edilmektedir.

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait 4 Jandarma Genel Komutanlığına ait 3 helikopter kurtarma çalışmalarında aktif olarak görev yapmaktadır. Bölgeye AFAD, T.C Jandarma Gn. K., Türk Polis Teşkilatı, T.C Sahil Güvenlik Komutanlığı, UMKE, STK ve İtfaiye ekiplerinde toplam; 607 arama kurtarma personeli, 8 helikopter, 1 askeri kargo uçağı, 113 araç ve 6 ambulans ile drone görevlendirilmiştir. Kurtarma çalışmaları titizlikle sürdürülmektedir. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

Antalya\'da teleferik kazasında mahsur kalanların tahliyesi başarıyla devam ediyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Antalya'da teleferik kazasında mahsur kalanların tahliyesi başarıyla devam ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement