Antalya - Expo 2016'da 'Alman Birlik Günü' Resepsiyonu Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Antalya - Expo 2016'da 'Alman Birlik Günü' Resepsiyonu Düzenlendi

Antalya - Expo 2016\'da \'Alman Birlik Günü\' Resepsiyonu Düzenlendi

Expo 2016'da 'Alman Birlik Günü' resepsiyonu düzenlendiALMANYA'nın yeniden birleşmesinin 26. yıldönümü şerefine Almanya'nın Antalya Konsolosluğu tarafından 'Almanya Birlik Günü' düzenlendi.

04.10.2016 10:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Expo 2016'da 'Alman Birlik Günü' resepsiyonu düzenlendi

ALMANYA'nın yeniden birleşmesinin 26. yıldönümü şerefine Almanya'nın Antalya Konsolosluğu tarafından 'Almanya Birlik Günü' düzenlendi.

Expo 2016 Antalya sergi alanındaki Alman Bahçesi'nde gerçekleşen resepsiyona Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Resepsiyon Alman ve Türk Milli marşlarının çalınmasıyla başladı. Törenin açılış konuşmasını yapan Almanya'nın Antalya Konsolosu Martin Vetter, Expo 2016 Antalya Ajansı Genel Komiseri Büyükelçi Erdoğan Kök nezdinde tüm Expo çalışanlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bugün Berlin Duvarı'nın yıkılışı ve Almanya'nın yeniden birleşmesinin 26'ncı yıldönümü olduğunu hatırlatan Konsolos Vetter, "Bugün insanlar, milletler arasındaki farklılıkları ve yanlış anlaşılmaları önlemek her zamankinden daha önemli. Bu yanlış anlaşılmalar krizlere ve bu krizler de savaşlara neden oluyor. İnsanların birbirleriyle konuşması, birbirlerini küçük görmemesi de önemli. Bunun için Expo'lar çok uygun yerler ve buradaki Expo'da da bunu görebiliyoruz. Burada farklı milletlerden insanlar bir araya gelebiliyor, konuşuyor ve birlikte eğleniyor" dedi.

Vetter, konuşmasını "15 Temmuz şehitlerini anıyor ve Türkiye'nin yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" sözleriyle bitirdi. Almanya Birlik Günü resepsiyonu, müzik dinletisiyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Expo 2016'da 'Alman Birlik Günü' Resepsiyonu Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement