Antalya'da düzenlenen "4. Geleneksek İftar Yemeği"nde, kan bağışı gönülleri ile hasta ve yakınları bir araya geldi.
Kan Gönüllüleri Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ANTKAN-DER) ile Antalya Kan Bankası grubu tarafından Meltem Camisi yanındaki Saray Otoparkı'nda iftar düzenlendi.
Programda, kan bağışı yapan gönüllüler ile hastanelerde tedavileri süren hasta ve yakınları buluştu. Katılımcılar imece usulüyle davetlilere ikramlarda bulundu.
Antalya Kan Bankası isimli grubun kurucusu Emin Balin, iftar programını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, anlamlı bir program olduğunu söyledi.
Son Dakika › Güncel › Antalya Kan Bankası grubu, iftarda buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.