Antalya'ya Bayram Akını - Son Dakika
Güncel

Antalya'ya Bayram Akını

Antalya\'ya Bayram Akını

Bayram tatilinin başladığı 12 Ekim Cumartesi gününden itibaren Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde ve otogarındaki yolcu artışı yüzde 100'ü buldu.

14.10.2013 16:30

Bayram tatilinin başladığı 12 Ekim Cumartesi gününden itibaren Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde ve otogarındaki yolcu artışı yüzde 100'ü buldu.

Hava sıcaklığının 27-28 dereceleri bulduğu Antalya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinin en gözde kenti oldu. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok ilinden binlerce tatilci Antalya'ya akın etmeyi sürdürüyor. Tatili iki ayrı şekilde değerlendirmeyi planlayan tatilciler, 3-4 gününü aile ziyaretleri ve bayramlaşma, diğer kısmını da Antalya'da denize girerek geçirecek.

Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde ve Antalya Otogarı'nda gelen yolcu sayısında da yüzde 100'ü bulan artış yaşanıyor. Normal zamanlarda günlük gelen yolcu sayısı 15 binlerde olan Antalya Havalimanı'nda 12-13 Ekim tarihlerinde bu rakam 30 binlere kadar yükseldi. Bayram boyunca yaklaşık 300 bini aşkın tatilcinin, tercihini Antalya'dan yana kullanacağı tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde yaşandığı kentte bayram tatilcilerinin yoğun talebiyle yurtdışı turizmdeki hareketlilik birleşince 5 yıldızlı otellerde yüzde 100 doluluğa ulaşıldı.

OTELLERDE 5 YILDIZLI EĞLENCE

Bayramda Antalya'daki birçok otel birbirinden ünlü sanatçılarla dopdolu bir bayram yaşatacak. Ünlülerin bayram programları ise şöyle

'Sezen Aksu ve Mustafa Ceceli (Mardan Palace Hotel-KunduAntalya). Ajda Pekkan, Ebru Gündeş, Ferhat Göçer, Erol Evgin (Rixos Sungate Hotel-BeldibiAntalya). Gülşen, Gece ve İstanbul Ahır Kapı Roman Orkestrası (Spice Otel-BelekAntalya). Bengü (Lara Kervansaray HotelAntalya). Sibel Can, Candan Erçetin, Volkan Konak, Gökhan Tepe (Titanic de Luxe BelekAntalya). Altay (Side Sueno Hotels Beach-Antalya).

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya'ya Bayram Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement