Aquaparkta Yöresel Kıyafetli Güzellik Yarışması - Son Dakika
Güncel

Aquaparkta Yöresel Kıyafetli Güzellik Yarışması

Aquaparkta Yöresel Kıyafetli Güzellik Yarışması

Zonguldak merkeze bağlı Kozlu Beldesi'ndeki festivale yabancı ülkelerden gelen folklorcular arasında güzellik yarışması düzenlendi.

29.06.2013 16:25  Güncelleme: 18:11

Folklorcular, aquaparktaki yarışmada havuz kenarında yöresel kıyafetleriyle yürüyerek jüriden puan almaya çalıştı.

Kozlu Belediyesi'nce düzenlenen Uluslararası Kültür, Sanat ve Spor Festivali'nin 2'nci gününde, Ukrayna, Romanya, Bulgaristan, Gürcistan ve Bosna Hersek'ten gelen halk oyunları ekipleri arasında güzellik yarışması yapıldı. Geçen hafta açılan aquaparktaki yarışmaya her ülkeden 2'şer folklorcu yöresel kıyafetleriyle katıldı. Folklorcu güzeller, havuzun kenarında yürüyerek jüriyi etkileyeme çalıştı.

Güzellikleri, yürüyüşleri, kıyafetleri ve zarafetleri gözönünde bulundurularak yapılan değerlendirme sonunda Bulgaristanlı Sebahat Ahmed 1, Ukraynalı Ola Berezhnoya 2, Bosna Hersekli Fikreta Husejnovic 3'üncü oldu. Romanya'dan Radu Boxi basın güzeli, Petriçi Alina ise jüri güzeli seçildi. Aquapark güzeli ise Gürcistanlı Mariam Kvirkvia oldu.

Festival güzeli Bulgaristanlı Sebahat Ahmed'e tacını Kozlu Belediye Başkanı AK Parti'li Ali Bektaş'ın eşi Meral Bektaş taktı. Dereceye giren diğer güzellere ise plaket ve çiçek verildi. Yarışma, güzellerin havuz kenarında hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aquaparkta Yöresel Kıyafetli Güzellik Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement