Arkadaşına Selam Verirken Canından Oluyordu - Son Dakika
Güncel

Arkadaşına Selam Verirken Canından Oluyordu

Arkadaşına Selam Verirken Canından Oluyordu

Konya'da bir akaryakıt istasyonuna müşteri bıraktıktan sonra tekrar yola çıkan Celalettin Sağ idaresindeki ticari taksiye, Soner Erdem idaresindeki plakasız motosiklet çarptı.

18.08.2012 06:27

Konya'da bir akaryakıt istasyonuna müşteri bıraktıktan sonra tekrar yola çıkan Celalettin Sağ idaresindeki ticari taksiye, Soner Erdem idaresindeki plakasız motosiklet çarptı. Kaldırımda yürüyen bir arkadaşına selam verirken önüne çıkan arabayı fark etmediği iddia edilen Erdem'in durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza, 00.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Fetih Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Celalettin Sağ(55) idaresindeki 42 TT 525 plakalı ticari taksi bir akaryakıt istasyonunda müşteri indirdi. Müşterisini bırakan Sağ, otomobiliyle yola çıktığı sırada aynı yönden gelen Soner Erdem(17) idaresindeki plakasız motosiklet otomobilin sürücü kabinine çarptı. Kafasını cama çarpan Soner Erdem kanlar içerisinde kaldı. Başında kask olmadığı öğrenilen Erdem, olay yerinde çağırılan 112 sağlık görevlileri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Soner Erdem'in kaza anında kaldırımda yürüyen bir arkadaşına selam verdiği, bu nedenlede yola çıkan otomobili fark etmediğini öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Soner Erdem'in hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşına Selam Verirken Canından Oluyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement