Arnavutköy'de çatı katı yangını: 4 kişi dumandan etkilendi - Son Dakika
Güncel

Arnavutköy'de çatı katı yangını: 4 kişi dumandan etkilendi

İstanbul Arnavutköy'de 5 katlı bir binanın çatı katında çıkan yangında biri çocuk 4 kişi dumandan etkilendi. Yangın nedeniyle cadde trafiğe kapatılırken, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Dumandan etkilenenler hastaneye kaldırılırken, alev alev yanan çatı katı havadan görüntülendi.

22.06.2023 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arnavutköy'de çatı katı alev alev yandı: 4 kişi dumandan etkilendi

Biri çocuk 4 kişi dumandan etkilendiği yangında cadde trafiğe kapatıldı

İSTANBUL - Arnavutköy'de 5 katlı bir binanın çatı katında yangın çıktı. Dumandan etkilenen biri çocuk toplam 4 kişi hastaneye kaldırılırken, alev alev yanan çatı havadan görüntülendi.

Arnavutköy Haraççı Mahallesi Taşoluk Caddesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın çatı katından henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. Bina sakinleri panik halde dışarı çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cadde trafiğe kapatılarak yangını söndürme çalışması başladı. Evde tek başına olan bir tane kız çocuğu ve alt katta bulunan 3 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenenlerin ilk müdahalesi olay yerinde yapıldıktan sonra Arnavutköy Devlet Hastanesi ve Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Alevler kısa sürede söndürülürken, alev alev yanan çatı katı havadan görüntülendi.

Arnavutköy\'de çatı katı yangını: 4 kişi dumandan etkilendi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arnavutköy'de çatı katı yangını: 4 kişi dumandan etkilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement