Arnavutluk Cumhurbaşkanı'nın İşkembe Çorbası Tutkusu - Son Dakika
Güncel

Arnavutluk Cumhurbaşkanı'nın İşkembe Çorbası Tutkusu

Arnavutluk Cumhurbaşkanı\'nın İşkembe Çorbası Tutkusu

Tarifeli uçakla Katar'dan dönen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, transit geçiş arasını işkembe çorbası içerek değerlendirdi.

12.12.2011 09:56

Tarifeli uçakla Katar'dan dönen Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, transit geçiş arasını işkembe çorbası içerek değerlendirdi.

Katar'da düzenlenen Medeniyetler İttifakı Doha Forumu'na katılan Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bamir Topi, ülkesine gitmek üzere bindiği uçağın aktarma yapması üzerine geldiği İstanbul'da işkembe molası verdi. Atatürk Havalimanı'ndan transit geçiş için uçak saatini bekleyen Topi, heyeti ile birlikte Bakırköy'deki bir işkembeciye giderek çorba içti.

İşkembe çorbasına düşkün olduğu öğrenilen Topi heyetiyle beraber saat 07.45 sıralarında Bakırköy İncirli Caddesi üzerindeki restauranta geldi. Daha önce de aynı yere gelerek çorba içtiği öğrenilen Topi ve beraberindeki heyet saat 09.05'deki TK 1073 sefer sayılı uçağına gitmek üzere Atatürk Havalimanı V.I.P salonuna geldi.

İstanbul ziyaretlerinde Cumhurbaşkanı Topi'nin kendilerinin düzenli müşterisi olduğunu belirten Adnan Sarıhan "Kendisine kokoreç, ciğer, kuzu kellesi ve damardan işkembe çorbası ikram ettik. Kendisi Türk yemeklerine çok düşkün" şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arnavutluk Cumhurbaşkanı'nın İşkembe Çorbası Tutkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement