Atalay Taziye Ziyaretinde - Son Dakika
Güncel

Atalay Taziye Ziyaretinde

Atalay Taziye Ziyaretinde

Beşir Atalay, Hatay'da şehit düşen Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

21.05.2012 02:00  Güncelleme: 08:42

Başbakan yardımcısı Beşir Atalay, 4 gün önce Hatay Dörtyol ilçesinde şehit düşen Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kırıkkale'nin Delice ilçesine gelen Başbakan yardımcısı Beşir Atalay, 4 gün önce Hatay Dörtyol ilçesinde şehit düşen Jandarma Binbaşı Erhan Dikmen'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Atalay daha sonra Delice AK Parti ilçe binasını ziyaret etti. İlçe binasından çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Atalay, yeni anayasa çalışmalarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

"Yeni anayasa çalışması devam ediyor. Mayıs ayında yazımına başlayacağız, şu anda komisyon görüşmeleri başlıyor. Biz yeni anayasa konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Anayasanın en iyi şekilde yapılması için gayret ediyoruz. Başbakanımız da ifade etti; "Masadan çekilen parti biz olmayacağız". Bu anayasanın yapılması için sonuna kadar ısrar edeceğiz. Her parti seçim ortamında yeni anayasa konusunda söz verdi. Bu 24. dönem parlemonta artık bu yeni anayasayı yapmalı, bizim bir ekibimiz var. Daha önce açıklamıştık 9 kişilik bir ekibimiz var, biz geçen hafta içinde toplantımızı yaptık. Biz parti olarak çok yakından takip ediyoruz. Yani bizim o toplantımıza partimizin uzlaşma komisyonun üyeleri de katılır. Gelişmeleri oradan değerlendiririz. Yani biz AK Parti olarak anayasa konusunda partideki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Uzlaşma komisyonundaki üyelerimizle çok iyi bir irtibat halindeyiz. Ama anayasa çalışmasını şu anda Meclis başkanı partililerle irtibat içinde yürütüyor. Biz sadece geriden ne kadar destek olabilirsek o desteği vermeye çalışıyoruz."

Başbakan yardımcısı Beşir Atalay'a eşi Yıldız Atalay, AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal ve eşi Olcay Köksal, Vali Hakan Yusuf Güner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kaymakam Harun Kazez ile il müdürleri eşlik etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atalay Taziye Ziyaretinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement