Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı

03.07.2016 12:56

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 27'ye yükseldi.

Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısına ilişkin operasyonlarda gözaltına alınanların sayısı 27'ye yükseldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, 30 Haziran'da havalimanındaki terör saldırısına yönelik başlatılan operasyon kapsamında 3 kişi daha gözaltına alındı.

Şüphelilerden işlemleri tamamlanan 3'ü yabancı uyruklu 13 şüpheli, Bayrampaşa Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Bakırköy Adliyesine sevk edildi.

Saldırıya ilişkin 1 Temmuz'da Başakşehir'de çok sayıda adrese düzenlen operasyonda gözaltına alınan 11 yabancı uyruklu ile dün gece gözaltına alınan 3 şüphelinin İstanbul Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, havalimanındaki terör saldırısıyla ilgili olarak 30 Haziran'da 13 şüpheliyi, 1 Temmuz'da da yabancı uyruklu 11 şüpheliyi gözaltına almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Atatürk Havalimanı'ndaki Terör Saldırısı - Son Dakika


Advertisement