Avcılar'daki yabancı uyrukluların partisine ceza yağdı - Son Dakika
Güncel

Avcılar'daki yabancı uyrukluların partisine ceza yağdı

Avcılar\'daki yabancı uyrukluların partisine ceza yağdı

AVCILAR'da bir gece kulübünde, yabancı uyruklu kişilerin düzenlediği doğum günü partisinde tüm koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı.

09.11.2020 12:50  Güncelleme: 18:51
AVCILAR'da bir gece kulübünde, yabancı uyruklu kişilerin düzenlediği doğum günü partisinde tüm koronavirüs tedbirleri hiçe sayıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, görüntülere yansıyan partinin düzenlendiği gece kulübüne baskın yapıldığı ve toplamda 72 bin 450 lira para cezası uygulandığı duyuruldu.

Koronavirüs vakalarının son zamanlarda gösterdiği artışa rağmen Avcılar'da bir gece kulübünde ortaya çıkan görüntüler pes dedirtti. Denizköşkler Mahallesinde bulunan bir gece kulübünde yabancı uyruklu kişiler doğum günü partisi düzenledi. Kulüpte koronavirüs tedbirlerin hiçe saydığı anlar ise sosyal medyada ortaya çıktı. Afrika'ya özgü müziklerin çalındığı, gece boyunca maske takılmadan ve sosyal mesafe kuralı ihlal edilerek yapılan kutlama anları sosyal medyada videolarda yer aldı. Görüntülerde ayrıca yasak olmasına rağmen parti boyunca nargile kullanılması, cam bardaklarda alkollü içecek servisi yapılması da dikkati çekti.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, görüntülere yansıyan partinin düzenlendiği gece kulübüne dün saat 02.55'te baskın yapıldığı ve eğlence partisinde bulunan kişilere Hıfzıssıhha Kanunu uyarınca toplamda 72 bin 450 lira para cezası uygulandığı duyuruldu.


- İstanbul
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avcılar'daki yabancı uyrukluların partisine ceza yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement