Avea İş Ortakları Günü'nde Buluştu - Son Dakika
Güncel

Avea İş Ortakları Günü'nde Buluştu

Avea İş Ortakları Günü\'nde Buluştu

Avea'nın, İş Ortaklığı Programı'nın lansmanını yaptığı İş Ortakları Günü'ne mobil sektörde farklı alanlarda servis sunan 200'ün üzerinde iş ortağı katıldı.

03.11.2011 10:27

Türkiye'nin en genç ve yenilikçi operatörü Avea, İş Ortaklarıyla daha yakın ve dinamik ilişkiler kurarak müşterilerine daha kaliteli servis sunma hedefiyle, Çırağan Sarayı'nda düzenlediği İş Ortakları Günü'nde Avea İş Ortaklığı Programı'nı tanıttı.

Açılış konuşmasını Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan'in yaptığı lansman toplantısı; Avea Ürün Pazarlama Direktörü Atilla Algan ve Avea Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman'ın konuşmaları ve Danışman Mehmet Kocabaş'ın renkli sunumuyla devam etti. Tüm İş Ortakları'nın bir araya geldiği etkinlik, 2011 Mobil Proje Yarışması Ödül Töreni'nin ardından akşam yemeğiyle sona erdi.

Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan yaptığı konuşmada Avea'nın sadece teknoloji ürünlerini takip eden ve piyasaya sunan bir GSM şirketi değil, teknolojinin gelişimine katkı sağlayan bir marka olduğu noktasının altını çizerken, Kurumsal İş Birimi Kıdemli Direktörü Tunç Taşman, Avea'nın özellikle M2M, Mobil Sağlık, Mobil Eğitim, Mobil Pazarlama ve Lokasyon Bazlı Servisler ile ilgili çözümlere yatırım yapacağını ve İş Ortakları'ndan bu alanlarda yeni projeler beklediklerini belirtti. Ürün Pazarlama Direktörü Attila Algan tüm iş ortaklarına gelişim alanı yaratma ve ortak ürünü yukarı seviyeye taşımak iddiasındaki İş Ortaklığı Programı'yla beraber ilişkilerde yeni bir dönemin başladığına dikkat çekti. Tüm İş Ortakları'na yapılacak kişisel ve mesleki eğitim yatırımlarının yanında finansal destek fırsatları da barındıran İş Ortaklığı Programı, katılımcılardan oldukça olumlu tepkiler aldı.

Servis kalitesiyle ayrışacak...

Programla İş Ortakları'nın perfomansını şeffaf kriterlerle değerlendirmenin mümkün hale gelmesinin yanında, öne çıkan iş ortaklarına sağlanacak destek ve avantajların altını çizen Avea Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kaplan, "Böylece Avea ve İş Ortakları'nın, ortak müşterilerinde sundukları servis kalitesiyle benzerlerinden ayrışacaklar" dedi.

Kaplan, Avea İş Ortaklığı Programı 2011 Mobil Proje Yarışması'na 40'ın üzerinde başvuru olduğunu kaydederken, gereken kriterlerin projenin inovatif değeri, Avea markasına kattığı değer, gelir etkisi, müşteriye sağladığı fayda, memnuniyet ve yaratılan müşteri deneyimi gibi etkenlerin baz alındığını belirtti.

İş Ortakları ile verimli ve yakın çalışmayı prensip edinen Avea, bu kriterleri gerçekleştiren ve başarılı sonuçlara imza atan 7 kategoride 8 projeyi ödüllendirdi.

En İyi M2M Servisi kategorisinde DO&CO projesiyle Yöntem Filo İzleme ve Araç Takip Sistemleri;

En İyi Kurumsal Mesajlaşma Projesi kapsamında ODC, Oyak Renault projesiyle;

En İyi Mobil Pazarlama/Reklam Uygulaması kategorisinde Rabarba, Pepsi Bahar kampanyasıyla;

En İyi Bireysel İş Ortaklığı Servisi kapsamında Başarı Mobil, Mobil Oyuncu projesiyle;

En İyi Mobil Ödeme Uygulaması kapsamında Mikro Ödeme A.Ş., Zynga projesiyle;

En İyi İçerik Sağlayıcı alanında Avrupa Müzik, Avea Müzik projesiyle

En İyi Mobil Uygulama kategorisinde TMOB ve Sporx, Avea Lig Paketi Uygulaması'yla ödüle layık görüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea İş Ortakları Günü'nde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement