Avukata Mağazada Hırsızlıktan Suçüstü - Son Dakika
Güncel

Avukata Mağazada Hırsızlıktan Suçüstü

İstanbul Barosu avukatlarından Oğuz Ö., Şişli'de bulunan bir AVM'de hırsızlık yaparken yakalanınca hakkında dava açıldı.

20.06.2017 08:38  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Barosu avukatlarından Oğuz Ö., Şişli'de bulunan bir AVM'de hırsızlık yaptığı iddia edildi. Elinde dosya çantasıyla lüks bir mağazaya giren genç avukat iddiaya göre, bu mağazadan aldığı gömlek, kravat, parfüm gibi eşyaların bedelini ödemeden çantasına koydu. Kimseye fark ettirmeden mağazadan çıkmayı başaran Oğuz Ö., bu kez başka bir mağazaya girerek yine iddiaya göre burada da benzer eşyalar çaldı. Oğuz Ö., aldıklarının ücretini ödemeden çıkmak isterken bir mağaza görevlisi tarafından fark edildi.

İNKAR ETTİ AMA KAMERA GÖRÜNTÜLERİ DELİL SAYILDI

Mağaza çalışanının ihbarı sonrası olayla ilgili savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Şüphelinin avukat olduğu tespit edilince dosya İstanbul Özel Soruşturma Bürosu'na gönderildi. İfadesine başvurulan avukat, söz konusu eşyaları mağazalardan almadığını, Fransa'da bir tatil beldesinde yaşayan arkadaşının kendisine hediye olarak getirdiğini beyan etti. Mağaza etiketli ürünleri ise satın aldığını beyan etti. Fakat avukat satın aldığını iddia ettiği ürünlerin faturalarını ibraz edemedi. Mağazanın güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak dosyaya girdi. Savcı, avukat Oğuz Ö., hakkında "hırsızlık" suçundan dava açtı. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülüyor.

(Kaynak: Sabah)

Avukata Mağazada Hırsızlıktan Suçüstü

Son Dakika Güncel Avukata Mağazada Hırsızlıktan Suçüstü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement