Aydın'da 112 acil çağrı merkezi personeline eğitim verildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın'da 112 acil çağrı merkezi personeline eğitim verildi

Aydın\'da 112 acil çağrı merkezi personeline eğitim verildi
04.11.2021 15:06  Güncelleme: 17:00

Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Portakal Çiçeği Yaşam Atölyesi Ergen Psiko-sosyal danışma merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü personeline eğitim verdi.

Aydın Valiliği Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Portakal Çiçeği Yaşam Atölyesi Ergen Psiko-sosyal danışma merkezi, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü personeline eğitim verdi.

Çağrı Merkezi Müdürlüğünde uzman psikolog Suzan Aksüt Osmanağaoğlu ve psikolog Gamze Lalaşahin tarafından çağrıyı alan ve aktaran personele 1 hafta süren "İnsan İlişkileri" ve "İletişim ile Kaygı ve Stres Yönetimi" konularında eğitim verildi.

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Neşe Şahin, yazılı yaptığı açıklamada, çağrı karşılama standartlarının yükseltilmesini hedeflediklerini belirterek, "Özellikle 112 Acil Çağrı Merkezini arayan kişilerin kaygı düzeyinin yüksek olması nedeniyle çağrı alıcı ve çağrı yönlendirici personelin sakinleştirici bir üslupla iletişim kurmasının son derece önem arz etmektedir. Bu tür eğitimlerin ilerleyen süreçlerde de devam edecektir." ifadelerine kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'da 112 acil çağrı merkezi personeline eğitim verildi - Son Dakika


Advertisement