Aydın'ın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika
Güncel

Aydın'ın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Aydın\'ın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Aydın Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Karabük eski Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydın'daki görevine başladı.

22.11.2011 12:53

İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Aydın Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Karabük eski Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, Aydın'daki görevine başladı. Temel, "Bizim en büyük destekçimiz halkımızdır. Halkımızdan destek alamadığımız sürece bizim bir kolumuz kırıktır" dedi.

İçişleri Bakanlığı'nın Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Karabük Emniyet Müdürlüğü görevinden Aydın İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Turan Temel, yeni görevine başladı. Temel için Aydın Emniyet İl Müdürlüğü binası önünde resmi tören düzenlendi. Kendisini karşılamaya gelen emniyet personelleriyle tek tek selamlaşan Temel, daha sonra makamına geçti.

Temel, makamında yaptığı açıklamada, Aydın'da bulunmaktan ötürü mutlu olduğunu ifade etti. Ahmet Turan Temel, "Karabük'te 15 ay görev yaptım. Şimdi de Ege'nin incilerinden Aydın'a geldim. Burada halkımızdan destek bekliyorum. Bizim en büyük destekçimiz halkımızdır. Halkımızdan destek alamadığımız sürece bizim bir kolumuz kırıktır. Sadece halkımızdan değil, basın mensuplarından da destek bekliyorum" dedi.

Aydın'a haftasonu geldiğini ve kenti dün gezme fırsatı bulduğunu dile getiren Temel, "İlk göreve başladığımda Didim'de bulundum. Fakat o zamanki Didim ile şimdiki Didim arasında dağlar kadar fark var. Her yer beton yığını olmuş. Aydın'ın sosyal ve demografik yapısını da inceledim. Burada yaklaşık yüzde 15'lik bir kısım göçmen. Ama burada herkes kaynaşmış durumda" diye konuştu. Temel, yapacakları çalışmalarla Aydın'ın huzurlu ortamını daha da huzurlu hale getirmeye çalışacaklarını söyledi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'ın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement